Ghiduri turisticeSite-uri Ghiduri turistice

Sunt 39 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Lacul Cuiejdel
Aflat in judetul Neamt, pe teritoriul comunei Garcina la o distanta de 25 km de Piatra Nemat, Lacul Cuiejdel este cel mai mare lac de baraj natural din Romania.
http://cuiejdel.ro
Lacul Cuejdel
Lacul Cuejdel sau Lacul Crucii e cel mai mare lac de baraj natural din Europa, avand o suprafata de aproximativ 150 ha si o adancime medie de 10 m, un volum de apa de 1.000.000 mc si e in permanenta crestere.
http://cuejdel.ro
Harta Turistului - Turism, Calatorii si Locatii Turistice in Romania
Siteul iti vine in ajutor in cazul in care vrei sa pleci undeva in Romania si cauti o harta, o locatie in care sa stai si cum modalitati de transport pana in acea locatie.
http://www.hartaturistului.com
Ghid turistic - Brasov
Ghid turistic de promovare a locatiilor de cazare din statiunile judetului Brasov. Ceea ce face reklama360.ro diferit de celelalte ghiduri turistice este folosirea tururilor virtuale in prezentarea locatiilor partenere.
http://www.reklama360.ro/
Turistik - Ghid de turism: destinatii, oferte, impresii, forum turism
Viziteaza portalul de turism Turistik.ro. Aici te poti informa: prezentari si imagini a peste 3000 de destinatii turistice, gasesti pachete turistice oferite de catre agentiile de turism din Romania sau socializezi in comunitatea Turistik: impresii, comentarii, poze, forum.
http://www.turistik.ro
Servicii 24H - Ghidul tau de distractie
Singurul site din Pitesti si jud. Arges care reuneste sub un singur nume-"Servicii24h" toata gama de servicii care satisface nevoile unei persoane ce viziteaza orasul: cazare hoteluri si pensiuni, masa, transport, distractie si cultura.
http://www.servicii24h.ro
Ghidul Turistic al Romaniei
Ghidul Turistic al Romaniei, structurat pe judete, ofera sprijin turistilor romani si straini. Cuprinde prezentarea fiecarui judet cu: obiectivele turistice aferente regiunii(vestigii istorice, edificii culturale, rezervatii naturale), lista completa a unitatilor de cazare (hoteluri, moteluri, vile)
http://www.ghidulturistic.ro
Allturism.ro: cazare, oferte, albume
Va oferim informatii detaliate despre unitati de cazare: hoteluri, vile, pensiuni , numeroase oferte de la agentiile de turism partenere, oferte last minute si va puteti crea si albume cu pozele de vacanta.
http://www.allturism.ro
Turism Arges - pensiuni, cazare, obiective turisti
Turism Arges, pensiuni Arges, cazare si obiective turistice in Arges Manastirea Argesului Balea Lac Baraj Vidraru Transfagarasan. Relaxare, agrement, locuri de gratar si corturi, locuri pentru concedii si vacante.
http://www.turism-arges.ro
Turism rural in Moldova
Aventura descoperirii semnelor istoriei și ale arhaicului, a miracolului naturii și a ospitalității proverbiale în vastul muzeu viu care este spațiul rural din Moldova de dincoace si de dincolo de Prut.
http://www.moldaviantour.ro

Rezultate 1 - 10 din 39

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>