Ghiduri turisticeSite-uri Ghiduri turistice

Sunt 39 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Aflat in judetul Neamt, pe teritoriul comunei Garcina la o distanta de 25 km de Piatra Nemat, Lacul Cuiejdel este cel mai mare lac de baraj natural din Romania.
http://cuiejdel.ro
Lacul Cuejdel sau Lacul Crucii e cel mai mare lac de baraj natural din Europa, avand o suprafata de aproximativ 150 ha si o adancime medie de 10 m, un volum de apa de 1.000.000 mc si e in permanenta crestere.
http://cuejdel.ro
Siteul iti vine in ajutor in cazul in care vrei sa pleci undeva in Romania si cauti o harta, o locatie in care sa stai si cum modalitati de transport pana in acea locatie.
http://www.hartaturistului.com
Ghid turistic de promovare a locatiilor de cazare din statiunile judetului Brasov. Ceea ce face reklama360.ro diferit de celelalte ghiduri turistice este folosirea tururilor virtuale in prezentarea locatiilor partenere.
http://www.reklama360.ro/
Viziteaza portalul de turism Turistik.ro. Aici te poti informa: prezentari si imagini a peste 3000 de destinatii turistice, gasesti pachete turistice oferite de catre agentiile de turism din Romania sau socializezi in comunitatea Turistik: impresii, comentarii, poze, forum.
http://www.turistik.ro
Singurul site din Pitesti si jud. Arges care reuneste sub un singur nume-"Servicii24h" toata gama de servicii care satisface nevoile unei persoane ce viziteaza orasul: cazare hoteluri si pensiuni, masa, transport, distractie si cultura.
http://www.servicii24h.ro
Ghidul Turistic al Romaniei, structurat pe judete, ofera sprijin turistilor romani si straini. Cuprinde prezentarea fiecarui judet cu: obiectivele turistice aferente regiunii(vestigii istorice, edificii culturale, rezervatii naturale), lista completa a unitatilor de cazare (hoteluri, moteluri, vile)
http://www.ghidulturistic.ro
Va oferim informatii detaliate despre unitati de cazare: hoteluri, vile, pensiuni , numeroase oferte de la agentiile de turism partenere, oferte last minute si va puteti crea si albume cu pozele de vacanta.
http://www.allturism.ro
Turism Arges, pensiuni Arges, cazare si obiective turistice in Arges Manastirea Argesului Balea Lac Baraj Vidraru Transfagarasan. Relaxare, agrement, locuri de gratar si corturi, locuri pentru concedii si vacante.
http://www.turism-arges.ro
Aventura descoperirii semnelor istoriei și ale arhaicului, a miracolului naturii și a ospitalit„ții proverbiale Ón vastul muzeu viu care este spațiul rural din Moldova de dincoace si de dincolo de Prut.
http://www.moldaviantour.ro

Rezultate 1 - 10 din 39

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont