Agroturism, pensiuni

Locatii de cazare turistice, agroturistice, ecoturistice, pensiuni, vile si turism rural la mare, la munte, in Delta Dunarii si in diverse orase, servicii turistice in domeniul agroturismului, turismului rural, cultural şi ecoturismului, rezervari sejururi si circuite online, oferte si noutati din domeniul agroturismului, galerii foto, închirieri de autovehicule, transport cu microbuzul sau autocarul.


Site-uri Agroturism, pensiuni

Sunt 44 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Vatra Dornei - Cazare pensiunea Casa Bogadi
Oferta turistica de cazare in Vatra Dornei - Bucovina, la pensiunea Casa BOGADI. Detalii despre pensiune - vila, imagini, localizare, descrierea orasului Vatra Dornei, modalitati de distractie si obiective turistice din judetul Suceava.
http://www.cazarevatradornei.ro
Pensiunea Katharina, Bran
Pensiune turistica de lux 4 Margarete. Cazare pensiuni Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula. Pensiuni cazare Bran, camere mari spatioase balcon, cazare pensiune completa Restaurant-Pizzerie, Conferinte, seminare, Team Building, training, mese festive cazare pensiuni Bran.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro
Casa de odihna Elimheim
Casa de odihna Cisnadioara ofera cazare in regim de demipensiune cu toate cele 3 mese incluse sau numai cazare cu mic dejun. De asemenea orgnizam si mese festive.
http://www.elimheim.ro
Pensiunea Magic langa Muntii Poiana Rusca
Pensiunea Magic, nu-ti refuza bucuria unor clipe de neuitat intr-o oaza de liniste. Pensiunea Magic va ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna sau de distractie de neuitat. Situata in Hunedoara la poalele muntilor Poiana Rusca, lacul Cincis.
http://www.pensiuneamagic.ro
Pensiunea Cristina
Situata in minunata Bucovina, nu departe de binecunoscutele manastiri, pensiunea Cristina va ofera un loc de relaxare intr-un spatiu rustic si totodata rafinat. Aici tehnologia zilelor noastre(tv cablu, televizor in fiecare camera, internet, mini frigider) se impleteste cu accesul la traditionalele ...
http://www.pensiune-cristina.ro
Pensiunea Kastely
Pensiunea Kastely cu 18 locuri de cazare, cu restaurant, bar, asteaptă oaspetii cu diverse posibilităti de distrare. Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de mâncăruri. Pe lânga mâncarurile enumerate în meniu puteti alege specialitatile casei: fiert în ceaun, speciali ...
http://www.kastely.ro
Pensiunea Lazar ***
Astfel, va intampinam cu camere cu una, doua si trei paturi, doua apartamente, un restaurant cochet de 50 de locuri, o cafenea de 80 de locuri si o gradina numai buna pentru siestele lungi ale dupa-amiezelor de vara. Dar, in acelasi timp, va punem la dispozitie si linii telefonice internationale, in ...
http://www.lazarpanzio.ro
Pensiunea Soimul
Pensiunea Soimul - Cazare in Baile Herculane, 2 stele, camere dotate cu tv, incalzire centrala, 10 bai, localizare Str. Zavoiului nr. 104, oragizam excursii si drumetii in imprejurimi, locul ideal pentru relaxare.
http://www.pensiuneasoimul.ro
Pensiunea Chrisland.Cazare in Baile 1 Mai
Pensiunea Chrisland este situata in centrul statiunii Baile 1 Mai pe partea dreapta a soselei si este la 2 km de statiunea Baile Felix, este o pensiune noua ce dispune de 10 camere spatiu de cazare, fiind clasificata cu 3 margarete de Ministerul Turismului.
http://www.pensiunechrisland.ro
Casa Romantic Sovata
Casa Romantic va invita in Sovata sa petreceti cateva zile de relaxare intr-o ambianta calda, familiala si romantica. Casa Romantic ofera cazare in regim de pensiune in statiunea Sovata. Capacitate: 20 persoane.
http://www.casaromantic.ro

Rezultate 31 - 40 din 44

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>