Agroturism, pensiuni

Locatii de cazare turistice, agroturistice, ecoturistice, pensiuni, vile si turism rural la mare, la munte, in Delta Dunarii si in diverse orase, servicii turistice in domeniul agroturismului, turismului rural, cultural şi ecoturismului, rezervari sejururi si circuite online, oferte si noutati din domeniul agroturismului, galerii foto, închirieri de autovehicule, transport cu microbuzul sau autocarul.


Site-uri Agroturism, pensiuni

Sunt 44 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Cazare Cluj Napoca Pensiune Cluj Vila Cetatuia
Cazare Cluj Napoca la Hotel Pensiune Cluj Vila Cetatuia 3 stele ofera cazare centru Cluj Napoca la vila pensiune cluj aproape de stadionul CFR si hotel Cluj Belvedere, cazare cluj.
http://www.vilacetatuia.ro
Pensiunea Fratelli **** Sinaia
Situata in Sinaia intr-o zona deosebit de frumoasa, Pensiunea Fratelli ofera servicii de cazare, agrement si alimentatie publica la standarde de 4 stele. Toate structurile de cazare dispun de terasa acoperita, baie proprie, trei dintre ele au cada cu hidro-masaj iar doua dintre ele sauna.
http://www.fratelli-montana.ro
Pensiunea Casa David
Pensiunea Casa David ofera cazare in Transilvania, in Muntii Apuseni, sat Cib, judetul Alba la 16 km de Geoagiu Bai. Situata in Muntii Apuseni in apropierea Cheilor Cibului, pensiunea dispune de tot confortul pentru petrecerea unui sejur extraordinar intr-un cadru natural.
http://www.pensiuneacasadavid.ro
Vila Cascada - Cazare la munte
Vila Cascada ofera cazare la munte (Poiana Tapului - Busteni - Valea Prahovei) in 9 camere duble si un apartament modern utilate si cu baie proprie fiecare. Alte facilitati: parcare, incalzire centralizata, curte cu gratar, terasa acoperita, pet friendly, acces bucatarie, TV in camera, minibar.
http://www.cascada.ro/
Pensiune și Restaurant Erdős**
Pensiunea noastră de două stele funcționează din 2005 și își așteaptă oaspeții cu 11 camere. Asigurăm cazarea comodă a 21 persoane în 1 cameră cu un pat și în 10 camere cu două paturi, cu baie, amenajate frumos. În restaurantul nostru servim mâncăruri gustoase oaspeților noștri, specialitățile noast ...
http://www.erdospanzio.ro
Pensiunea Verde Crud
Pensiunea VERDE-CRUD este destinația celor care doresc sa își petreacă câteva zile la munte, fie la ski, fie la un grătar într-un mediu NEPOLUAT, de vis, înconjurat de VERDELE CRUD al naturii, la cele mai atractive preturi.
http://www.verde-crud.ro
Pensiunea Verde Crud
Pensiunea VERDE-CRUD este destinatia celor care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte, fie la ski, fie la un gratar intr-un mediu NEPOLUAT, de vis, inconjurat de VERDELE CRUD al naturii, la cele mai atractive preturi.
http://www.verde-crud.ro
Pensiunea Melissa - Tocile - Sibiu
Situata in localitatea Tocile, la poalele muntilor Magura, intr-un deosebit cadru natural, pensiunea Melissa ofera 18 locuri de cazare in 7 camere deservite de baie poprie, apa calda, incalzire centrala, TV si internet. Pensiunea dispune de piscina exterioara, gratar, parcare, living spatios, bucata
http://www.pensiunea-melissa.ro
Pensiuni Maramures - Pensiunea Ardelean Vadu Izei
Pensiuni Maramures - Pensiunea Ardelean din Vadu Izei, Maramures este locul ideal pentru a poposi cateva zile in drumul de descoperire a Maramuresului istoric, a traditiei si culturii maramuresene.
http://www.pensiuneaardelean.ro
Pensiunea Bosnyak
Pensiunea Bosnyák se află la poalele Munților Harghita, la periferia orașului Odorheiu Secuiesc, în Cădișeni, la 3 km de centrul orașului. Numele și-l-a împrumutat de la pârâul care traversează satul.
http://www.bosnyakpanzio.ro

Rezultate 11 - 20 din 44

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>