Agroturism, pensiuni

Locatii de cazare turistice, agroturistice, ecoturistice, pensiuni, vile si turism rural la mare, la munte, in Delta Dunarii si in diverse orase, servicii turistice in domeniul agroturismului, turismului rural, cultural şi ecoturismului, rezervari sejururi si circuite online, oferte si noutati din domeniul agroturismului, galerii foto, închirieri de autovehicule, transport cu microbuzul sau autocarul.


Site-uri Agroturism, pensiuni

Sunt 44 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Pensiune & Restaurant Székely Cazare Harghita, in inima Tinutului Secuiesc, comuna Ciumani.
http://www.cazareardeal.ro
Pensiunea Anda poate acomoda 100 de persoane și pot fi organizate diferite evenimente, cum ar fi: nunți, cine romantice, baluri, aniversări și alte evenimente. Pescuitul este gratis oaspeților în heleșteul aflat în curtea pensiunii, iar peștele prins poate fi preparat la grătar.
http://www.cabanaanda.ro
Pensiunea restaurant "Hóvirág" are o atmosferă ca la casă, situată într-o zonă liniștită. Poate fi găsită ușor mergând pe drumul Bucin dinspre Gheorgheni în direcția Praid și Sovata, la 16 kilometri de la Gheorgheni în stânga drumului.
http://www.hoviragpanzio.ro/despre-noi.php
De cativa ani ca si locuitorii casei noi am fost si gazdele. De-a lungul anilor am transformat casa in pensiune conform necesitatilor turistilor. Pe parcursul constructiei am luat in considerare, ca marea majoritate a celor care ne viziteaza vin cu familii, pentru a vizita mina de sare. (...)
http://www.pensiuneavakar.ro
Pensiunea "Puf si Stuf", una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii este compusa din 3 corpuri de cladire, totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
http://www.puf-stuf.ro
Pensiunea Prodelta ofera cazare in Delta Dunarii, facilitati agrement, pescuit, birdwathing, plimbari cu barca, trasee turistice. In apropierea pensiunii veti gasi numeroase zone de pescuit. Cu barcile pensiunii puteti ajunge si in locuri de pescuit mai indepartate.
http://www.prodelta.ro
Pensiunea Ana, se află în județul Tulcea, localitatea Mahmudia, viitor oraș turistic, pe brațul Sf. Gheorghe, într-un mediu exotic, la cca. 100m de Dunăre. Pensiunea noastră, dispune de 12 locuri de cazare, în 6 camere, mobilate rustic, specific zonei, cu TV, 4 bai cu grupuri sanitare și apă cald ...
http://www.pensiune-ana.ro/
Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia ofera cazare de trei stele la preturi fara concurenta in Alba. Pentru cazare dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 3 camere si bucatarie proprie, restaurant, sala de conferinte si sala de fitness.
http://www.pensiunealba.ro
Pensiunea este localizata in Faget, la doar 5 km de centrul municipiului Cluj-Napoca, astfel Serena poate fi pentru dumneavoastra o locatie de evadare si relaxare, unde veti uita de zgomotul si forfota ametitoare a orasului si unde inconjurat de natura va puteti inviora cu aer curat si natura.
http://www.panoramic-cluj.ro
Radu Travel este o firma care da un nou inteles vacantelor la munte, vacante de iarna sau vacante de vara. Organizam tabere de vara, tabere de iarna si excursii scolare pentru copii scolari si prescolari la standarde internationale.
http://www.radutravel.ro

Rezultate 1 - 10 din 44

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont