Turism si transporturi

Turism intern si extern, servicii de cazare si agroturism, oferte turistice pentru toate gusturile, transporturi feroviare, rutiere, navale si aeriene, tour-operatori, asociatii si agentii de turism, servicii publice turistice online, agentii pentru rezervari bilete feroviare, rutiere, navale si aeriene, sistem de rezervari online, rent-a-car, inchirieri masini, rezervari online din tara si din strainatate.

Sub Categorii Turism si transporturi


Agentii de turism (53)
Agroturism, pensiuni (44)
Ghiduri turistice (39)
Hoteluri (43)
Inchirieri auto (58)
Servicii de cazare (34)
Transport marfa (44)
Transport persoane (16)

Categorii Asociate


Web Energy > Afaceri si finante
Web Energy > Arta si cultura
Web Energy > Casa si gradina
Web Energy > Regional
Web Energy > Stil de viata


Site-uri Turism si transporturi

Sunt 7 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Cazare Arieseni. Va ofera cazare in Arieseni - in Muntii Apuseni, la pensiuni, hoteluri si moteluri, o statiune montana ideala pentru iubitorii de ski, de drumetii, dar si alte sporturi de iarna. Doar aici, pe CazareArieseni.ro gasiti lista celor mai bune unitati de cazare.
http://www.cazarearieseni.ro
Cazare Hoteluri Vile Pensiuni - portal de turism ce prezinta unitati de cazare(hoteluri, vile, pensiuni, apartamente, garsoniere, hosteluri), obiective turistice, evenimente, restaurante si agentii de turism din Romania
http://www.HoteluriVilePensiuni.ro
Travelmax.ro va garanteaza tarife competitive pentru orice tip de proprietate, variind de la hoteluri mici si independente pana la hoteluri de lux. Travelmax.ro isi propune sa devina cel mai performant sistem de rezervare on-line din toata zona balcanica (Grecia, Bulgaria, Munte Negru, Croatia, etc)
http://www.travelmax.ro
Managementul profesionist Stoccargo, cu peste 10 ani de experienta in transport, va ofera logistica si operatiuni de management al lantului de aprovizionare in diverse organizatii pe piata romaneasca si pe cea europeana.
http://www.stoccargo.ro
Telegondola Piatra Neamt - bucurate de o priveliste spectaculoasa la bordul unei Telegondole in Piatra Neamt. Odata ajuns in Piatra Neamt, poti descoperi intregul oras de la inaltime, bucurandu-te de cea mai spectaculoasa vedere a intregii vai a Bistritei.
http://www.telegondolapiatraneamt.ro/
Infiintata in 1997 Cappopera Srl. este o companie specializata in servicii de inchirieri auto (rent a car), inchirieri articole sportive si recreative, respectiv biciclete simple si biciclete tandem (cu doua locuri) precum si o activitate de transport persoane in regim de taxi.
http://www.inchirieriautoalba.ro
Prin lege, TAROM este Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei, o societate comerciala cu capital majoritar de stat, avand ca obiect principal de activitate transporturi aeriene dupa grafic (transporturi aeriene interne si internationale de calatori, bagaje, marfuri si posta prin curse ...
http://www.tarom.ro
Logare cont