Agentii de presa

Categorie dedicata agentiilor de presa.


Site-uri Agentii de presa

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Agentia furnizeaza publicatiilor, jurnalistilor independenti, dar si cititorilor un bogat portofoliu de anchete, dezvaluiri, reportaje speciale, investigatii de culise, documente si o importanta baza de date, reactualizate la fiecare ora.
http://www.agentia.org
Urmareste 500 de ziare, cotidiane si reviste romanesti si extrage articolele noi, in timp real, avand si posibilitatea de a vota stirile Articolele sunt trecute dupa aceea printr-un clasificator automat care le distribuie la sectiunile corespunzatoare: sport, politică, etc.
http://www.get.ro
Mediafax este prima agenție de presă independentă din România, care, din 1995, deține poziția de lider pe piața românească în furnizarea de fluxuri de știri și informații în timp real. Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă și internațională, livrând zilnic peste 600 de ...
http://www.mediafax.ro
Siteul Newsring este un agregator de stiri cu ajutorul caruia se pot urmari in timp real stirile zilei, evenimentele din Romania si din lume. Cele mai noi stiri care apar pe siteurile de informatii romanesti sunt preluate si grupate pe categorii.
http://www.newsring.ro
Logare cont