Agentii de presa

Categorie dedicata agentiilor de presa.


Site-uri Agentii de presa

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Agentia de Investigatii Media
Agentia furnizeaza publicatiilor, jurnalistilor independenti, dar si cititorilor un bogat portofoliu de anchete, dezvaluiri, reportaje speciale, investigatii de culise, documente si o importanta baza de date, reactualizate la fiecare ora.
http://www.agentia.org
Concentrator de stiri romanesti
Urmareste 500 de ziare, cotidiane si reviste romanesti si extrage articolele noi, in timp real, avand si posibilitatea de a vota stirile Articolele sunt trecute dupa aceea printr-un clasificator automat care le distribuie la sectiunile corespunzatoare: sport, politică, etc.
http://www.get.ro
Mediafax
Mediafax este prima agenție de presă independentă din România, care, din 1995, deține poziția de lider pe piața românească în furnizarea de fluxuri de știri și informații în timp real. Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă și internațională, livrând zilnic peste 600 de ...
http://www.mediafax.ro
Newsring - Portalul pentru cautarea stirilor!
Siteul Newsring este un agregator de stiri cu ajutorul caruia se pot urmari in timp real stirile zilei, evenimentele din Romania si din lume. Cele mai noi stiri care apar pe siteurile de informatii romanesti sunt preluate si grupate pe categorii.
http://www.newsring.ro
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 15 noi. 16. noi.
EUREUR4.66354.6635=
HUF100 HUF1.44621.4462=
USDUSD4.12834.1283=
XAUXAU160.7168160.7168=