Sporturi extreme

Asociatii si organizatii de sportivi pasionati de sporturi extreme, echipamente, accesorii, producatori, importatori, distribuitori de echipamente si materiale sportive, ghiduri si locatii, informatii, activitati, sfaturi, recomandari, proiecte, stiri, imagini si referinte din domeniile sporturilor extreme, sporturi extreme si sporturi pentru amatori.


Site-uri Sporturi extreme

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Paintball Cluj Napoca - Army of Paintball
Paintball in Cluj Napoca, Joaca paintball cu armele si echipamentele oferite de firma noastra. Organizam teambuilding-uri cu activitate principala paintball.
http://www.armyofpaintball.ro
Atlanta HV-CO - Scafandri Galati
Compania este specializata in salvari de vieti omenesti, salvari de nave si marfuri submerse, recuperarea si indepartarea navelor scufundate, scufundari in scop de divertisment, turism subacvatic, ranfluari de nave din Dunare si din Marea Neagra si scoaterea la suprafata a corpurilor submerse.
http://www.scafandrigalati.ro
Just paintball, Baia Mare
Paintball este un mix de sport extrem, distractie, adrenalina, natura, spirit de echipa, provocare. Va oferim serviciile noastre in Baia Mare sau oriunde in Romania.
http://www.just-paintball.ro
Parapanta Pitesti
Site-ul pilotilor de parapanta si paramotor din Pitesti. Acest portal contine pe langa informatii utile practicantilor de zbor liber si un muzeu unic in lume Muzeul Parapantei "Guy Kints".
http://www.parapantapitesti.ro
H2O - Portal romanesc de sporturi extreme
H2o.ro - Portal romanesc de sporturi extreme ofera informatii despre snowboard, ski, kiteboard, wakeboard, windsurf, skateboard, moto un magazin de produse pentru sporturi extreme, forum, foto.
http://www.h2o.ro