Fotbal

Site-urile echipelor de fotbal romanesti, site-uri personale ale jucatorilor, antrenori, golgeteri, campionate, cupe, jocuri amicale interne si internationale, program meciuri si rezultate, divizia A, cupele europene si cupa mondiala, statistici din fotbal, pronosticuri, transferuri, regulament, fani, suporteri, sponsori si clasamentele, echipament sportiv (pentru fani), galerii foto, publicatii si reviste, anunturi, forum de discutii online, pariuri online, sondaje online, analize, cronici de meciuri si informatii din culise.


Site-uri Fotbal

Sunt 6 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
clasament anglia
Acest site prezinta ultimele rezultate din campionatul Angliei, Poti afla rapid clasamentul campionatului de fotbal Premiere League.clasament anglia premier league, clasament anglia 1
http://www.clasament-anglia.info
Cupa Campionilor Bucuresti
Cupa Campionilor Bucuresti este un campionat de fotbal pe teren redus care are ca scop îndreptarea atentiei tinerilor către activităti sportive. Varsta minima de participare este de 16 ani.
http://www.superfotbal.ro
Fotbal Romania - Rezultate, clasamente, stiri
Rezultate in direct din Liga 1 si Liga 2 de fotbal din Romania, clasamentul din Liga 1 actualizat, clasamentul din Liga 2, cele mai noi stiri din fotbalul romanesc si totul despre echipa nationala de fotbal a Romaniei la Euro 2008 numai pe Fotbal Romania.
http://www.fotbal-romania.ro
Totul despre lumea fotbalului - E-Fotbal.Net
Nu ai ce sa faci? Te plictisesti? Nu ai un forum unde sa poti discuta despre echipa ta favorita de fotbal sau alte sporturi? Nimic mai simplu decat www.e-fotbal.net. Intra si tu si inregistreaza-te ca sa poti fi alaturi de echipa ta! Multumim.
http://www.e-fotbal.net
Fotbal.tv - Fotbal la televizor
Programul meciurilor de fotbal la TV, fotbal in direct, clasamente, liga 1, jocuri, jocuri online, cupa uefa, liga campionilor, director web, magazin pnline...
http://www.fotbal.tv
Echipa nationala
Bilete meciuri pentru echipa nationala. Bilete de fotbal online la principalele meciuri ale echipei nationale.
http://www.biletefotbalonline.ro
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 14 noi. 15. noi.
EUREUR4.65904.6590=
HUF100 HUF1.44271.4427=
USDUSD4.13404.1340=
XAUXAU159.4922159.4922=