Drumetie, alpinism

Categoria contine informatii despre cluburi, organizatii, turism montan, trasee montane, trasee de catarare, trekking, expeditii montane, descrieri de trasee, cabane, camping, producatori, importatori, distribuitori de echipamente si materiale pentru drumetii, alpinism, forum de discutii, publicatii, articole despre drumetie, alpinism, harti online, ghiduri si regulamente montane, galerii foto, publicatii si reviste, anunturi online.


Site-uri Drumetie, alpinism

Sunt 3 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Suntem o companie in continua dezvoltare ce oferim copiilor intre 3 si 17 ani vacante de neuitat. Descopera aventura cu noi, in deplina siguranta! Echipa noastra are o experianta de peste 8 ani in organizarea de tabere si activitati de aventura si lucreaza numai cu animatori profesionisti.
http://www.adventurecamps.ro
Magazinul de Corturi este un magazin virtual dedicat pasionatilor de excursii si drumetii in sistem de camping. Dispunem de o gama variata de modele si marimi, potrivite pentru orice preferinta. Toate la cele mai bune preturi de pe piata!
http://www.corturile.ro
Echipa Roadventure si 2 Extreme organizeaza tabere de vara la Predeal cu urmatoarele tematici de tabara: Tabara de vara Supravietruire, Tabara de vara Camping si Tabara de vara Alpinism cu mari reduceri de preturi.
http://www.tabere-vara.info
Logare cont