Alte sporturi

Site-uri ale cluburi, ascociatii sportive si echipe care nu sunt cuprinse in alta categorie, jucatori, antrenori din diverse sporturi, atletism, baschet, bob, box, ciclism, canotaj, culturism, echitatie, gimnastica, inot, haltere, handbal, rugby, polo, sah, tenis, tenis de masa, tir, volei, antrenamente, concursuri, rezultate, recorduri, galerii foto, publicatii si reviste.


Site-uri Alte sporturi

Sunt 19 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Scoala de scafandri si scufundari, SCUBA diving pentru pasionatii de scufundari, incepatori si avansati. Cursuri de scufundare la Marea Neagra pentru scafandri recreationali certificate international NAUI.
http://www.scubadivingcenter.ro
Acum ai parte de un portal dedicat trupelor de dans, dansului sportiv si a oricaror altor activitati conexe. Dispuneti de oferte pentru cursuri de dans, preturi privind acest tip de activitate sau chiar tutoriale de dans predate de profesionisti.
http://www.trupededans.ro
Aici gasesti totul despre texas holdem poker, poker online, oferte de rakeback, lectii de poker free, discutii despre holdem si poker in general, articole si stiri despre poker, analiza mainilor jucate si cele mai bune oferte de rakeback!
http://www.anytwo.ro
Site-ul ofical al Clubului Sportiv Municipal Suceava Director - Valerica Gherasim Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.7, Suceava, Judetul Suceava, Romania. TEL/FAX: 0230 531 289; 0230 524 767
http://www.csm-suceava.ro
Școala de dans s-a înființat în anul 2006 în Gheorgheni, județul Harghita. Fondatorul școlii, Medve Claudiu Zoltán (Maci), a început singur să predea cursurile, dar astăzi școla beneficiază de mai multe învățători.
http://www.real-attraction.ro
Eastorm Romania va pune la dispozitie toata gama de echipamentele pentru gimnastica, fitness si culturism de care aveti nevoie, indiferent daca obiectivul dumneavoastra este sa pierdeti din greutate, sau daca vreti si mai mult, o forma perfecta a corpului.
http://www.eastorm.ro/
Mese biliard import Germania si Italia - Pool, Snooker, Carambol, tacuri de biliard personale si de club, articole specifice de biliard si agrement. Consultanta dotari cluburi de biliard si spatii agrement, montaj si livrari in toata tara.
http://www.mese-biliard.ro
Cel mai mare si complet loc de joaca pentru copii din Bacau, amenajat pe o suprafata de 200 mp si care contine softplay modular, tobogane, gonflabil si alte atractii. Locul ideal pentru organizarea zilelor de nastere, serbarilor si altor evenimente pentru grupuri.
http://www.softplay.ro
Formarea unei echipe de stategie + dezvoltarea instinctului de aparare + utilizarea copiilor fidele ale armelor + stimularea: inteligentei, competitiei, promptitudinii = GunShop - Specialisti in AirSoft. Te invitam sa fii si tu specialist!
http://www.gunshop.ro
Este un portal de paintball cu stiri, galerii foto, filmulete, descrieri, forum, chat. Organizam teambuildinguri, comercializam echipamente paintball. Paintball este un joc de echipa, care cere de la fiecare jucator multa incredere in sine, spirit de echipa, strategie si disciplina.
http://www.ppz.ro

Rezultate 1 - 10 din 19

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont