Sport si recreatie

Categoria Sport si recreatie cuprinde site-uri dedicate sporturilor individuale si de echipa, echipelor olimpice, arte martiale, sporturi cu motor, echitatie, alpinism, ciclism, sporturi extreme, vanatoare si pescuit etc.

Sub Categorii Sport si recreatie


Alte sporturi (19)
Arte martiale (4)
Drumetie, alpinism (3)
Fotbal (6)
Pariuri sportive (4)
Sporturi cu motor (0)
Sporturi extreme (5)
Sporturi olimpice (2)
Vanatoare si pescuit (10)


Site-uri Sport si recreatie

Sunt 10 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
sacbox.ro - magazin online dedicat comercializarii articolelor sportive pentru box si arte martiale.
http://www.sacbox.ro
Magazinul on-line TatBiliard vinde si inchiriaza mese de biliard, mese de fotbal, mese de snooker, darts, precum si accesorii de biliard, snooker, darts si fotbal. Vindem si mese second-hand reconditionate cu accesorii incluse.
http://www.tatbiliard.ro
Intrati acum si gasiti stiri din handbal feminin, handbal masculin, stiri hanbal si puteti vedea meciuri de handbal live.
http://www.handbal-total.ro
VipSanGym Piatra Neamt va ofera servicii de fitness-culturism, piscina, fotbal pe gazon sintetic, tennis de masa, aerobic, masaj, solar plus multe altele. VIPsanGym este un complex sportiv la nivel occidental ce ofera clientilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale
`
Producator materiale sportive: porti fotbal, panouri baschet, spaliere gimnastica, masa de tenis, fileu volei, stalpi tenis, porti handbal, banca vestiar, mingi, dotari terenuri si sali sport. Amenajari terenuri sport cu gazon sintetic si suprafete tip tartan, covor pvc pentru sali sport.
http://www.artimex.ro
Magazin online cu vanzari de articole sportive si fitness in Romania. Oferim: biciclete magnetic, biciclete spin, stepere, benzi alergat, aparate de vaslit, aparate multifunctionale, gantere si greutati, accesorii fitness, banci de forta, trotinete, skateboard, aparatori si casti protectie.
http://www.sport-expert.ro
Stiri sportive locale, prezentarea cluburilor din judet, a competitiilor in care acestea activeaza si a rezultatelor obtinute, ponturi pentru pariuri si multe altele. Cele mai noi stiri si cele mai concise comentarii livrate prompt catre cititorii nostrii.
http://www.prahovasport.ro
Serviciile oferite de Sc SPORT FIT Srl sunt variate, calitatea acestora fiind de inalta tinuta si speram ca bazele sportive care sunt in administrarea noastra sa devina optiunea dumneavoastra pentru petrecerea timpului liber. Programul clubului nostru este de 7 zile pe saptamana NON STOP.
http://www.sportfit.ro
Site de stiri sportive in exclusivitate si comentarii adevarate, despre adevarul din sport. Fotbal intern, Cupa Romaniei, Cupa UEFA, Liga Campionilor, Campionate externe ...
http://www.megasport.ro
Portalul de sport care transferă televiziunea pe internet. www.sport.ro difuzează cele mai multe clipuri din sport, ultimele declarații, goluri și faze spectaculoase, dar și imagini unice.
http://www.sport.ro
Logare cont