ONG

Organizatii neguvernamentale din Romania pe diverse domenii de activitate, activitati desfasurate, informare, obiective, proiecte, finantari, programe, studii, consultanta, legislatia în domeniu si publicatii.


Site-uri ONG

Sunt 11 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Clubul Turistic Ecologic Roza Vanturilor
Prin scopul si activitatea pe care o desfasoara, intelege sa respecte si sa promoveze, turismul romanesc si ecologia in randul maselor largi de oameni si, in special, a tineretului, sa contribuie la dezvoltarea turismului si ecologiei in tara, cat si in afara granitelor ei.
http://www.club-rv.ro
infoONG
InfoONG este un portal ce se adreseaza atat persoanelor care vor sa afle detalii despre infiintarea unui ONG, cat si organizatiilor ce doresc sa afle sau sa publice informatii de interes general.
http://www.infoong.ro
Asociatia ProStemCell
Scopul Pro Stem Cell il constituie promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanei cu dizabilitati. Deasemenea in sectiunea Portal se gasesc adrese de clinici si spitale in domeniul medicinei regenerative, a implantului de celule stem.
http://www.prostemcell.ro
Asociatia ASCENDENT
Asociatia ASCENDENT ofera servicii de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara in centrele educationale din localitatile 1 Decembrie si Copaceni judetul Ilfov.
http://www.ascendent.org.ro
Fundatia E.M.A - Ambulanta extrema
Pentru că: nu o dată s-a întâmplat ca amblanța să nu poată ajunge la oamenii în suferință datorită drumurilor inaccesibile salvărilor a inundațiilor sau a căderilor mari de zăpadă. Sunt locuri unde salvatorii de vieți nu pot ajunge cu elicopterul. Toți cei ce au nevoie de noi, sunt oameni, ca și tin ...
http://www.fundatiaema.ro
Asociatia Civiva Euro Azuga
Unicul scop al asociației este promovarea intereselor cetățenilor orașului Azuga, pentru a duce această urbe, în cel mai scurt timp, la nivelul unui adevărat oraș european. Efectul demersurilor noastre se vor reflecta în nivelul de viață al fiecărei familii din Azuga.
http://www.euroazuga.ro
Asociatia Aqvarius - Noua paradigma culturala
Asociatia Aqvarius promoveaza noua paradigma culturala, spiritualitatea romana si universala,r espectul pentru natura, alimentatie naturala, tinerii creatori, drepturile si indatoririle omului. Cei din Aqvarius, isi propun sa impartaseasca din informatiile pe care le-au descoperit de-a lungul timpul ...
http://www.aqvarius.ro
Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca
Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca, cu sediul in Bilbao, Spania, este o organizatie a Uniunii Europene infiintata in anul 1996 cu scopul de a colecta, disemina si facilita schimbul de informatii economice, tehnice si stiintifice pentru imbunatatirea conditiilor de munca si prom ...
http://www.protectiamuncii.ro
PONT.web - Observator programe de finantare, burse, conferinte
Pontweb.ro ofera informatii si detalii privind programe de finantare si modalitati de bursa si credite, precum o baza de date de finantatori.
http://www.pontweb.ro
ASLS - Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine
Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine - Referate, lectii online, locuri de munca pentru studenti, work and travel USA, jobs part-time si full-time, cazari in camine, jocuri online!
http://www.asls.ro

Rezultate 1 - 10 din 11

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>