Ecologie, mediu

Recenzii despre ecologie, mediu inconjurator, descoperiri privind natura si agricultura, protectiei mediului, mediu ecologic, mediu înconjurator, articole, colectii de imagini, prezentari, discutii, idei, organizatii nonguvernamentale de mediu, publicatii, studii, ecologie marina, ihtiologie, evaluari de mediu.


Site-uri Ecologie, mediu

Sunt 6 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Intercom T&T
Intercom T&T SRL este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str. Mihai Bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice transport, colectare, depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase.
http://www.intercomtnt.ro
Verde crud - revista de atitudine ecologica and stuff
Revista de atitudine ecologica (bilngva romana-engleza), jurnalisti de mare renume expun articole cu continut de "viata sanatoasa", si informatii... Portejaza natura prin inlaturarea efectelor de poluare, distrugere constienta sau inconstienta de catre om, colosi indistruali etc. Viorel Costea, edit ...
http://www.verdecrud.ro
Ecopur System - Producator filtre cu carbune activ
Producator instalatii pentru adsorbtia si neutralizarea poluantilor atmosferici, producator filtre cu carbune activ, producator filtre aer. Vindem carbune activ cu diferite caracteristici, carbune activ extrudat, granulat, pudra.
http://www.ecopur.ro
Energeia - Energie alternativa si ecologie
Ecologia a fost adusa in Romania. Blog de discutii despre ecologie, energie regenerabila, surse alternative de energie, dezastre ecologice si efectul omului asupra naturii.
http://www.energeia.ro
Portal de ecologie
Portal de ecologie, stiri zilnice si articole ale cititorilor, opinii, proiecte si evenimente ecologice. Am creat EcoMagazin ca sa va tinem la curent cu noutatile in ecologie si sunt sigur ca de fiecare data cand veti citi stirile zilnice va veti gandi la ce mai puteti face pentru a proteja mediul.
http://www.ecomagazin.ro
Familyaqua
Fiti constienti oameni buni deoarece: CALITATEA APEI = CALITATEA VIETII! Preturi fara concurenta! Economisesti si la firma si acasa. Echipamentele imbina calitatile unui produs foarte necesar in fiecare casa, foarte ieftin si foarte util pentru intreaga populatie, care se foloseste pe scara larga...
http://www.familyaqua.ro