Copii si parinti

Literatura pentru copii si parinti, sfaturi pentru copii si parinti, sugestii si sfaturi utile atat parintilor cat si copiilor, informatii, reviste, publicatii, articole, forum despre copii si parinti.


Site-uri Copii si parinti

Sunt 11 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Despre educatia copilului
Comunitatea părinților preocupați de educația copilului. Sfaturi și idei practice, grupuri de discuție între părinți și cadrele didactice, lista de grădinițe, școli și cluburi sportive din România.
http://www.suntparinte.ro
Copii si parinti - Ghidul Ohana
Ghidul Ohana parinti pentru copii. Informatii utile despre copii, sarcina, nastere. Articole pentru parinti despre copii.
http://www.ohana.ro
Un site dedicat pentru parinti si copii - odorulmeu.com
Un site dedicat pentru parinti, pentru copii in care este inclus stiri, planse de colorat, puzzle, jocuri, curiozitati, poezii, povesti etc. Este interesant, amuzant, cu multa informatie ce te tine mereu cointersat. Imbunatatirea prin adaugarea a noilor idei, stiri si informatii.
http://www.odorulmeu.com
POVESTI
www.povesti.biz - cele mai frumoase povesti: desene animate, povesti citite, povesti scrise, benzi desenate, jocuri pentru copii.
http://povesti.biz
Ursitoare botez, Ursitoare la petreceri de botez
Ursitoare pentru botez cu muzica, coregrafie si text ursitoare personalizat. Va oferim 40 minute de spectacol cu ursitoare la botez. Ursitoarele pentru botez interpreteaza spectacolul URSITOARE la BOTEZ cu text personalizat pt fiecare copil botezat, muzica si coregrafie unicat.
http://www.ursitoare-la-botez.ro
Gradinita SmartKids
SMART KIDS Gradinita & AfterSchool este situata in apropierea parcului Herastrau, intr-o zona plina de verdeata, dispune de o baza materiala deosebita, un imobil nou si modern, mijloace de transport proprii. Mai multe detalii pe website!
http://www.smartkids.ro
Jucarii Ecologice pentru Copii - Petit Caprice Shop
Magazinul nostru propune produse "noi", estetice, încântătoare, pentru a alimenta visele copiilor si universul lor poetic. Jucăriile sunt fabricate din materiale dintre cele mai nobile (lemn, bumbac, metal). Jucarii, Jucarii ecologice de lemn, Jucarii pentru copii. Jucarii educative. Magazinul Onlin ...
http://www.petitcaprice.ro
Gradinita Bel Sorriso
Grădinița Bel Sorriso este o instituție particulară, modernă, situată în Voluntari într-o zonă liniștită cu multă verdeață(zonă rezidențială). Prin activitățile desfășurate se urmărește pregătirea copiilor pentru școală, activitățile instructiv- educative fiind făcute după programa aprobată de Minis ...
http://www.belsorriso.ro
Despre copii - sarcina, nastere, copil, sanatate
desprecopii.com este cea mai importanta resursa de informatii online in limba romana adresata parintilor si celor care doresc sa intre in aceasta categorie. Site-ul ofera informatie, suport, atitudine, consiliere de specialitate si, nu in ultimul rand, prietenia si intelegerea celei mai mari comunit ...
http://www.desprecopii.com
Primul club pentru mamici
Comunitate online special creata pentru mamici. Un loc unde mamicile isi impartasesc din experienta despre copii, se mandresc cu pozele copiilor, se alatura grupurilor de mamici cu interese comune, isi fac noi prieteni si se simt bine in fiecare zi.
http://www.clubmami.ro/

Rezultate 1 - 10 din 11

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>