Servicii Curatenie

Prestari de servicii de curatenie pentru persoane fizice, companii si asociatii, curatenie spatii industriale sau spatii comerciale, curatenie dupa constructori etc.


Site-uri Servicii Curatenie

Sunt 31 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Firme de curatenie bucuresti
Curatenie dupa zugraveala esti stresat suna si fa ti o programare sigur o sa fi multumit de serviciile noastre care sunt de calitate nu superficiale asa ne pastram clientii si nu uita pretul face calitatea.
http://www.certto.ro
Firme curatenie
Prestam cele mai avantajoase servicii de curatenie si iti dam posibilitatea sa inchei si un abonament pe o perioada determinata. Suntem una dintre cele mai bune firme curatenie ce va onora orice solicitare din partea clientilor.
http://www.curatenie-civila.ro
Curatenie - Dracula S
Firma de curatenie Dracula S. ofera servicii de curatenie de cea mai buna calitate. Cu ajutorul nostru casa sau biroul dumneavoastra vor fi curate, stralucitoare si parfumate!
http://www.curatenie-totala.ro
Deratizare - Aderamed SRL
Aveti nevoie de servicii de deratizare, de calitate si cu efecte de lunga durata? V-ati saturat ca rozatoarele sa va puna in pericol sanatatea, confortul si bunurile materiale? Aderamed SRL ofera servicii complete de deratizare cu garantie si realizate doar cu produse profesionale de deratizare.
http://www.deratizare-ddd.ro
Vidanjare, canalizare, desfundare in Bucuresti si in tara
Pro Vidanj S.R.L ofera servicii de vidanjare ecologica, curatare si spalare mecanizata, desfundare canalizare mecanizata, vidanjare separatoare de grasimi si hidrocarburi, atat in Bucuresti cat si in tara.
http://www.pro-vidanj.ro
Vidanj ecologic si desfundare canalizari in Bucuresti
Vidanj ecologic, desfundare conducte/canalizare si alte servicii, la preturi competitive. Prestator - SC Edi Total SRL, raza de actiune - Bucuresti si Ilfov. Alte servicii: Desfundare curatare cu furtun de inalta presiune, desfundare conducte canalizari, tubulaturi, vidanjare reziduuri.
http://www.serviciividanjari.ro
HomeClean - Servicii de curatenie Constanta
Servicii curatenie in segmentul rezidential si firme. Preturi mici, seriozitate si oferta flexibila. Abonamente incepand cu 100 RON [toate consumabilele incluse]. Fidelitatea e rasplatita prin reduceri inca de la prima colaborare.
http://www.homeclean.ro
Saniclean curatenie Ploiesti
Site ce prezinta oferta firmei Saniclean Ploiesti, firma de curatenie ce ofera servicii profesionale de curatenie generala, curatenie de intretinere sau alte tipuri de curatenie (dupa constructor, dupa petreceri).
http://www.saniclean.ro
Ewo Clean - Servicii profesionale de curatenie
Oferim servicii profesionale de curatenie la cele mai competitive preturi: curatenie birouri, curatenie generala, curatenie in timpul constructiei, curatenie dupa constructor, igienizare spatii comerciale, igienizare locuinte, curatenie dupa petreceri, servicii de alpinism utilitar.
http://www.ewoclean.ro
Reparatii masini de spalat Bucuresti
Efectuam reparatii masini de spalat in Bucuresti si imprejurimi. Ne deplasam la domiciliul clientului si oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Vanzari masini de spalat second-hand cu garantie.
http://www.reparatii-masini-de-spalat.ro

Rezultate 1 - 10 din 31

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>