Babysitting

Companii care ofera servicii de babysitting, recrutare si intermediere plasare personal pentru babysitting ( bona ), ingrijire batrani si asistenta medicala.


Site-uri Babysitting

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Agentia Antoanette Services - menajere bona, menajera babysitter, curatenie
Agentia Antoanette Services este o agentie de intermediere ce se ocupa cu recrutarea si plasarea de personal casnic: menajere, bone, babysitter, personal pentru ingrijire batrani, ingrijire animale, administratori imobile, gradinari, si altele. Selecteaza bona adresandu-te numai unei agentii acredit ...
http://www.ajutormenaj.ro
Homee - Agentie bone/babysitting
Firma acreditata de Ministerul Muncii pentru recrutare si plasare de personal de ajutor pentru casa si familie. Expertiza in evaluarea, pregatirea si acompanierea psihologica a persoanelor care doresc sa devina un sprijin pentru familiile cu copii sau varstnici.
http://www.homee.ro
Agentia Ioana Bucuresti
Agentia Ioana va sta la dispozitie cu o paleta larga de servicii de recrutare si evaluare de personal. Avand o baza de date ce cuprinde in permanenta un numar de aproximativ 200 de persoane calificate ale caror aptitudini au fost deja testate printr-un sistem propriu, riguros de selectie, Agentia no ...
http://www.agentiaioana.ro
Baby sitting
Director firme si Catalog companii din domeniul baby sitting - copilul tau din Romania: Firme cu domeniul de activitate baby sitting ce isi desfasoara activitatea in Romania.
http://www.cevacecauti.ro
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 15 noi. 16. noi.
EUREUR4.66354.6635=
HUF100 HUF1.44621.4462=
USDUSD4.12834.1283=
XAUXAU160.7168160.7168=