Babysitting

Companii care ofera servicii de babysitting, recrutare si intermediere plasare personal pentru babysitting ( bona ), ingrijire batrani si asistenta medicala.


Site-uri Babysitting

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Agentia Antoanette Services este o agentie de intermediere ce se ocupa cu recrutarea si plasarea de personal casnic: menajere, bone, babysitter, personal pentru ingrijire batrani, ingrijire animale, administratori imobile, gradinari, si altele. Selecteaza bona adresandu-te numai unei agentii acredit ...
http://www.ajutormenaj.ro
Firma acreditata de Ministerul Muncii pentru recrutare si plasare de personal de ajutor pentru casa si familie. Expertiza in evaluarea, pregatirea si acompanierea psihologica a persoanelor care doresc sa devina un sprijin pentru familiile cu copii sau varstnici.
http://www.homee.ro
Agentia Ioana va sta la dispozitie cu o paleta larga de servicii de recrutare si evaluare de personal. Avand o baza de date ce cuprinde in permanenta un numar de aproximativ 200 de persoane calificate ale caror aptitudini au fost deja testate printr-un sistem propriu, riguros de selectie, Agentia no ...
http://www.agentiaioana.ro
Director firme si Catalog companii din domeniul baby sitting - copilul tau din Romania: Firme cu domeniul de activitate baby sitting ce isi desfasoara activitatea in Romania.
http://www.cevacecauti.ro
Logare cont