Telefonie fixa

Importatori si distribuitori echipamente si produse de telefonie (centrale, telefoane, console, faxuri, etc.), servicii de telefonie fixa si operatori de telefonie fixa, consultanta, comercializare, montare, instalare, service centrale telefonice, executie si intretine retele de telefonie.


Site-uri Telefonie fixa

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Telecom Solutions este o firma infiintata in octombrie 2009 cu scopul de a optimiza costurile generate de folosirea de servicii din domeniul telecomunicatiilor.
http://www.telecomsolutions.ro
Romtelecom oferă astăzi servicii de încredere, inovatoare și ușor de folosit, de la tradiționala telefonie fixă, la Internet de cea mai bună calitate, televiziune digitală, dar și cel mai sigur spațiu de găzduire de date din România, servicii combinate de date și voce și un program permanent control ...
http://www.romtelecom.ro
Activitatea desfasurata de IRBIS S.R.L este bazata pe comercializarea, instalarea si mentinerea in stare de functionare a echipamentelor de telecomunicatii SIEMENS.
http://www.irbis.ro
Operatorii de telefonie fixa din Romania si numerotatia alocata acestora conform ANRC. Descoperiti o gama larga de produse ce pot intra oricand is serviciul firmei sau casei dumneavoastra. Noutati si evenimente din domeniu.
http://www.telefoniefixa.ro
Logare cont