Stomatologie

Stomatologie, cabinete si clinici de stomatologice, laboratoare tehnica dentara.


Site-uri Stomatologie

Sunt 25 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Cabinet Stomatologic Timisoara
Cabinetul stomatologic Dr. Valeanu Andrei din Timisoara va ofera consultatie gratuita, reduceri pentru pensionari, garantie indiferent de lucrare si multe alte reduceri de preturi.
http://www.drvaleanu.ro
ARDS Implant
SAAB DENTAL SISTEM este reprezentantul exclusiv al companiei ARDS Ltd. Israel si are ca domeniu de activitate importul si distributia de implanturi dentare ARDS & instrumentar asociat , biomateriale, fiziodispensere si echipamente medicale.
http://www.ardsimplant.ro
Vivas Dent
Stomatologie si implantologie dentara Arad. Implant dentar Arad in clinica Vivasdent. Clinica stomatologica Arad ofera servicii de implanturi dentare, estetica dentara, odontoterapie, endodontie, protetica, implantologie, chirurgie orala, ortodontie, pedodontie, profilaxie, radiologie dentara.
http://www.vivasdent.ro
Cabinet Stomatologic Medimpex
CENTRUL STOMATOLOGIC MEDIMPEX, localizat in centrul capitalei, isi propune sa fie mai mult decat un simplu cabinet stomatologic. Intr-o ambianta moderna si placuta, echipa noastra, de medici si asistente, incearca sa vina in intampinarea dorintelor voastre, atat pentru rezolvarea problemelor urgente ...
http://www.medimpex.ro
MyDentalOffice - Zambetul tau, misiunea noastra
80% dintre pacientii nostri ne-au recomandat altor persoane care succesiv au devenit pacientii nostri. 85 % dintre pacientii familisti si-au adus membrii ai familiei pentru o consultatie si un detartraj. 100% dintre pacientii parodontopati au fost cel putin stabilizati temporar. 98 % dintre implantu ...
http://www.mydentaloffice.ro
Perfect Smile Dent - Cabinet Stomatologic Dr. Soare
"Perfect Smile Dent" este cabinetul nostru stomatologic care isi desfasoara activitatea incepand cu Iunie 2008 la adresa din str Clucerului nr 27,parter, ap 1.Sector 1 din Bucuresti.
http://www.perfectsmiledent.ro
Dr.Best Laborator Dentar
Laboratorul de tehnica dentara utilizează aparatură profesională de ultimă generație, precum și materiale de cea mai bună calitate, ceea ce garantează un nivel înalt de calitate al lucrărilor executate.
http://www.dr-best.ro
Stomproced - Cabinet stomatologic Bucuresti
Servicii de albire dinti intr-un cabinet stomatologic modern din Bucuresti, ce isi desfasoara activitatea din anul 1991. Alte servicii oferite: tratamentul cariilor, detartraj cu ultrasunete, tratamente parodontale, implanturi dentare.
http://www.stomproced.ro
Dentexcela
Dentexcela - Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul medical privat, am reusit sa selectam o clientela fidela, laboratoare de tehnica dentara de cel mai inalt nivel in Romania.
http://www.dentexcela.ro
Tratament parodontopatie
Preventia si tratarea mobilitatii dentare, a parodontopatiei si a periimplantitei - o noua metoda brevetata in Franta. Aceasta metoda ajuta la combaterea sangerarilor gingivale, ce conduc la aparitia mobilitatii dentare sau parodontopatia.
http://www.gingivalprotect.ro

Rezultate 11 - 20 din 25

<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 19 ian. 20. ian.
EUREUR4.69754.6975=
HUF100 HUF1.47451.4745=
USDUSD4.11924.1192=
XAUXAU170.2283170.2283=