Servicii medicale

Servicii profilactice: controale periodice, servicii de planificare familiala, servicii medicale stomatologice, monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauziei, urmarirea dezvoltarii fizice si psihomotorii a sugarului si copilului; Servicii curative: consultatie, servicii medicale de urgenta, examen clinic, examene paraclinice si de laborator, tratament medical, chirurgical si proceduri de recuperare, prescrierea tratamentului necesar vindecarii; Servicii de urgenta: constatarea situatiilor de urgenta � examen clinic, urgente medico-chirurgicale, interventii de urgenta.


Site-uri Servicii medicale

Sunt 49 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Ai o probleme de piele si cauti un cabinet de dermatologie in Timisoara? Problema ta s-a rezolvat, DERM-A oferind servicii dermatologice de calitate si profesionale. Daca ai cautat cabinet dermatologie Timisoara si ai ajuns la noi, noi suntem solutia
http://www.derm-a.ro
Daca doresti sa beneficiezi de proceduri de remodelare corporala in Timisoara iti recomandam cu caldura clinica Dermahealth, condusa de specialistul in dermatologie Dr. Ari Skeja. Vei beneficia de cele mai bune servicii si de rezultate exceptionale.
http://www.dermahealth.ro
Dr. Ovidiu Grecu lucreaza din 1997 in chirurgia estetica responsabila si de atunci rezultatele sale i-au adus faima de care se bucura in lumea medicala drept un chirurg responsabil si respectat. Doctorul a realizat cu succes foarte multe operatii estetice.
http://www.operatii-estetice.ro
Oculus Med – clinica de oftalmologie care are grija de ochii tai. Tratam cele mai severe afectiuni (glaucom, strabism, entripion etc) cu echipamente de ultima generatie.
http://www.oculusmed.ro
Specializat in consultatii oftalmologice, precum masurarea tensiunii oculare, gonoscopie, retinoscopie, camp vizual computerizat, cabinetul de oftalmologie Oftacare ofera clientilor sai un standard inalt de calitate a serviciilor.
http://www.oftacare.ro
Clinica de chirurgie estetica Bucuresti ofera servicii de chirurgie plastica, chirurgie generala, operatie marire sani, implanturi mamare, operatie la nas, liposuctie, marire buze, lifting facial, remodelare urechi, tratamente anticelulita, tratamente faciale.
http://www.clinicaefigia.ro
MedWOW conecteaza cumparatori si vanzatori internationali pentru echipament medical nou & folosit. MedWOW.com - piata online de top pentru echipament medical, asista clientii in gasirea si cumpararea de echipament medical nou si folosit, piese si accesorii medicale.
http://ro.medwow.com
Epilare Definitiva - Informatii despre epilarea definitiva cu ajutorul tehnologiei IPL, fotoepilare, avantajele epilarii definitive, contraindicatii epilare definitiva, riscuri epilare definitiva IPL, preturi epilare definitiva IPL.
http://www.epilarepermanenta.ro
Procedee estetice chirurgicale si nechirurgicale: lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie, mentoplastie, marire-micsorare-ridicare sani.
http://clinica-metamorphosis.ro
Echipa de profesionisti a Dr. Silviu Marinescu va asteapta sa o cunoasteti, garantand ca va va face sa fiti inconjurati de caldura, incredere si disponibilitate la solicitarile dumneavoastra. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate si individualizate.
http://www.operatielipoaspiratie.ro

Rezultate 1 - 10 din 49

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont