Psihologie

Categorie dedicata psihologiei, dezvoltarea personala, diverse tulburari psihice, teste psihologice, consiliere psihologica si psihoterapie, psihologie clinica, cursuri, solutii psihologice, legislatie, consiliere online, psihologie si psihopedagogie speciala, psihologie si comunicare.


Site-uri Psihologie

Sunt 7 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Obiectivul e-psiho.ro este sa reuneasca majoritatea specialistilor din sfera psihologiei, psihiatriei si a dezvoltarii personale, cat si de a promova aceste domenii si de a-i pune in contact pe acestia cu potentialii lor clienti, vizitatorii site-ului e-psiho.ro.
http://www.e-psiho.ro
Psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala. Servicii profesionale: psihiatrie, psihoterapie de cuplu; terapia tulburarilor de natura sexuala; hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie eriksoniana; logopedie; homeopatie, remedii florale Bach, consultatii nutritie, astrologie.
http://www.aquamarin.ro
Cabinet individual de psihologie. Servicii: Psihoterapie individuala si consiliere psihologica; Psihoterapie de grup Consilierea psihologica a copilului si adolescentului; Consiliere psihologica de grup pentru parinti; Suport psihologic pentru persoane bolnave de cancer; Suport psihologic pentru rud ...
http://www.psihosens.ro
Psihologie si psihoterapie in Bacau. Site de prezentare si informare pentru urmatoarele domenii: Psihologia muncii si organizationala, Psihologia transporturilor, Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, Psihoterapie.
http://www.psihologice.net
Cabinet psihologic Braila, Galati- psiholog Bacalu Cristiana - examinari psihologice in domeniile: protectiei muncii, securitatii nationale, obtinerea permisului auto; evaluare resurse umane, consiliere psihologica, terapie de grup.
http://www.bacalu.ro
Psihologie Online - Teste psihologie, Consilier psihologie, Forum, Adrese utile, Legislatie Psihologie, Teste de psihologie online cu psiholog Nicoleta Daniela Bompa
http://www.psihologie-online.eu
Contine Generalitati (ce este, ce nu este psihoterapia, scopuri si limitari), Sfaturi pentru cei care au inceput deja o psihoterapie, Aspecte etice, tipuri de Psihoterapii, despre Psihoterapeuti, Legislatie, Articole, Intrebari si Raspunsuri (aproape 50).
http://www.psihogen.ro
Logare cont