Educatie sexuala

Articole de educatie sexuala, lucrari si articole profesionale din domeniul educatie sexuala, contraceptie, boli sexuale, viata sexuala buna si sanatoasa.


Site-uri Educatie sexuala

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Sarcina si nasterea, educatie pentru gravide
Informarea si educatia parintilor privind conceptia, sarcina, nasterea, travaliu si cresterea copiilor si tot ce trebuie sa stii despre sarcina. Cursuri de educatie prenatala pentru gravide dupa metoda Lamaze.
http://www.sarcina-nasterea.ro
Prematrol - natural, contra ejacularii precoce
Cu 2 capsule de Prematrol pe zi puteti scapa de ejaculare precoce definitiv. Produsul Prematrol este un supliment alimentar, care ofera ajutor natural impotriva ejacularii precoce prin: - Intarzierea ejacularii; - Sustinerea activitatii sexuale de lunga durata; - Satisfactie sexuala completa.
http://www.prematrol.ro
Potemix - puterea barbatiei
Pote-Mix este un fortifiant, din substanțe naturale, care reduce impulsivitatea, elimină cu succes stresul și dilată vasele sanguine. Produce pletorie la nivelul abdomenului, are un efect pozitiv asupra potențialului masculin. Spre deosebire de alte produse similare, Pote-Mix intareste potenta la ba ...
http://www.potemix.ro
De la impotenta la erectii puternice
Trateaza impotenta definitiv. Cum sa recastigi potenta pe care o aveai la 15 ani. Poti mentine erectii puternice indiferent de varsta si de conditia in care te afli.
http://www.erectii-puternice.eu
Stop cancer de col
Posibilitati de preventie a cancerului de col uterin si a altor afectiuni cauzate de HPV. Informatii pentru medici si pentru pacienti, statistici medicale, asistenta telefonica.
http://www.stopcancerdecol.ro