Educatie sexuala

Articole de educatie sexuala, lucrari si articole profesionale din domeniul educatie sexuala, contraceptie, boli sexuale, viata sexuala buna si sanatoasa.


Site-uri Educatie sexuala

Sunt 5 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Informarea si educatia parintilor privind conceptia, sarcina, nasterea, travaliu si cresterea copiilor si tot ce trebuie sa stii despre sarcina. Cursuri de educatie prenatala pentru gravide dupa metoda Lamaze.
http://www.sarcina-nasterea.ro
Cu 2 capsule de Prematrol pe zi puteti scapa de ejaculare precoce definitiv. Produsul Prematrol este un supliment alimentar, care ofera ajutor natural impotriva ejacularii precoce prin: - Intarzierea ejacularii; - Sustinerea activitatii sexuale de lunga durata; - Satisfactie sexuala completa.
http://www.prematrol.ro
Pote-Mix este un fortifiant, din substanțe naturale, care reduce impulsivitatea, elimină cu succes stresul și dilată vasele sanguine. Produce pletorie la nivelul abdomenului, are un efect pozitiv asupra potențialului masculin. Spre deosebire de alte produse similare, Pote-Mix intareste potenta la ba ...
http://www.potemix.ro
Trateaza impotenta definitiv. Cum sa recastigi potenta pe care o aveai la 15 ani. Poti mentine erectii puternice indiferent de varsta si de conditia in care te afli.
http://www.erectii-puternice.eu
Posibilitati de preventie a cancerului de col uterin si a altor afectiuni cauzate de HPV. Informatii pentru medici si pentru pacienti, statistici medicale, asistenta telefonica.
http://www.stopcancerdecol.ro
Logare cont