Sanatate si medicina

Categoria Sanatate si medicina include site-uri despre sanatate si medicina, educatie sexuala, fitness, alimentatie, dieta si nutritie, produse farmaceutice si famacii, medicina alternativa, psihologie, stomatologie.

Sub Categorii Sanatate si medicina


Educatie sexuala (5)
Fitness (6)
Medicina alternativa (24)
Nutritie, dieta (34)
Produse farmaceutice (21)
Psihologie (7)
Servicii medicale (49)
Stomatologie (25)


Site-uri Sanatate si medicina

Sunt 19 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
PALMED este principala "voce" nationala pentru lobby si advocacy, principalul promotor ce sustine furnizorii privati de servicii medicale din Romania si dreptul pacientilor la servicii medicale de calitate, inca de la infiintare, din 2007.
http://www.palmed-patronat.ro/
Gel profesional pentru albirea dintilor acasa. Solutie rapida pentru indepartarea petelor si protejarea smaltului. Tratament pentru albire dinti cu rezultate vizibile in cateva zile.
http://www.kitalbiredinti.ro
Clinica de cosmetica Symbeauty din Cluj Napoca va pune la dispozitie prin intermediul personalului specializat cele mai eficiente metode de indepartare a ridurilor de expresie. Va stam la dispozitie cu botox, tratamente laser si cosmetice profesionale pentru indepartarea ridurilor dumneavoastra.
http://www.tratamente-riduri.ro
Symbeauty clinica de cosmetica va ofera servicii complete de infrumusetare pentru a sterge urmele timpului din zambetul dumneavoastra. Tratamente cu Botox si consultanta de specialitate oferite de medici dermatologi.
http://www.botox-cluj.ro
Un ghid util pentru timisoreni. Acces rapid si facil la informatiile din domeniul sanatatii in municipiul Timisoara. Update constant! Lista farmaciilor, cabinete medicale, laboratoare etc.
http://www.sanatateghid.ro
Noi putem spune pe buna dreptate ca avem produse NATURALE. Va putem oferii miere de albine, diferite sortimente, polen, propolis, apilarnil, laptisor de matca, ceara naturala de albine.
http://www.miere-de-albine.ro
SynErgo Europe este o firma cu capital integral privat, avind ca principala activitate importul si distributia unei game variate de produse medicale si chirurgicale de cea mai inalta clasa calitativa. Obiectivul principal al firmei este punerea la dispozitia personalului professional.
http://www.synergoeurope.ro/
Dotari pentru cabinetele medical veterinare: aparatura medical veterinara, echipamente medical veterinare, tehnica medicala veterinara, ecografe uz veterinar, masini de tuns animale, truse uz veterinar, echipamente zootehnice, instrumentar veterinar, cardiologie veterinara, trichineloscoape.
http://www.vet-shop.ro
Greencert.ro este un magazin online specializat in vanzarea de produse organice (produse compuse din ingrediente organice, fara a fi modificate genetic sau fara sa li se fi adaugat alte produse chimice sau pesticide) Produse organice pentru ingrijire, pentru casa, pentru copii, alimente bio.
http://www.greencert.ro
Hellimed s-a infiintat in 1993 ca reprezentanta a firmei Hellige GmbH - Germania, lider in aparatura pentru cardiologie. Domeniul de activitate este importul si distribuirea de aparatura medicala. Cu timpul ne-am extins portofoliul pentru acoperirea necesitatilor clientilor.
http://www.hellimed.ro

Rezultate 1 - 10 din 19

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont