Localitati

Harti, nomenclatoare online, localitati turistice si agroturistice, prezentare localitati.


Site-uri Localitati

Sunt 20 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Primaria Loamnes - Judetul Sibiu
Site-ul Primariei Loamnes. Comuna Loamneș se află în extremitatea nord-vestică a județului Sibiu, iar localitățile componente sunt Alămor, Armeni, Hașag, Lomaneș, Mândra și Sădinca.
http://www.loamnessibiu.ro
Primaria Stolnici - Judetul Arges
Site-ul Primariei. Comuna Stolnici, cu o suprafață totală de 7400 de hectare, este situată în partea central - vestică a județului Argeș pe valea pârârului Cotmeana, la o distanță de 38 km sud față de municipiul Pitești și la 18 km de orașul Costești.
http://www.comunastolnici.ro
Piatra Neamt
Situat in partea de Nord-Est a Romaniei, municipiul Piatra Neamt se afla intr-o depresiune, la confluenta a doua rauri, Cuejdi si Bistrita. Calatorul care poposeste aici dupa ce a strabatut Sudul torid al tarii, va fi placut surprins sa descopere acest mic Paradis, asemeni unei statiuni de vacanta, ...
http://www.piatra--neamt.ro
Primaria Poienarii de Muscel - Județul Argeș;
Comuna Poienarii de Muscel este situată în partea de N.E. a județului Argeș, la o distanță de 8 km de Câmpulung și la 55 de km de Pitești, la poalele dealului Mășău și la 3 km de Râul Târgului.
http://www.poienariidemuscel.ro
Primăria Izvoarele Sucevei - Județul Suceava
Comuna Izvoarele Sucevei se remarcă prin întinderea mare a pădurilor, ceea ce conferă peisajului măreție și pitoresc. Dăinuirea omului pe aceste meleaguri este strâns legată de pădure.
http://www.primariaizvoarelesucevei.ro
Primăria Dumitrița - Județul Bistrița Năsăud
Dumitrița este o localitate și o comună în județul Bistrița-Năsăud, Transilvania, România. Este situată în partea de sud-est a județului Bistrița- Năsăud, la poalele munților Calimani, la 10 km distanță de municipiul Bistrița.
http://www.dumitrita.ro
Primaria Hălmăgel - Judetul Arad
Hălmăgel este o comună în partea de est a județului Arad, regiunea Crișana, se află situată în Depresiunea Hălmagiu, la poalele Munților Bihor, pe râul Hălmăgel si are o suprafață de cca. 7000 ha.
http://www.halmagel.ro
Piatra Neamt
Orasul Piatra-Neamt vazut la 360 de grade! Primul portal nemtean care prezinta obiectivele turistice din Piatra-Neamt cu ajutorul panoramelor virtuale la 360 de grade: telegondola, strandul, baza hipica, gradina zoo, curtea domneasca, muzee etc.
http://www.piatra-neamt.neamtvirtual.ro/
Primaria Rosia - Judetul Sibiu
Așezată în centrul județului, comuna Roșia este una din cele mai mari comune, atât din punct de vedere al teritoriului administrativ cât si ca mărime a colectivității umane.
http://www.primariarosia-sb.ro
Site-ul oficial al Primariei Sibiu
Site-ul oficial al Primariei si orasului Sibiu cu stiri si informatii locale. Sibiul este un oras medieval vechi de 800 de ani, situat in centrul Romaniei, in Transilvania
http://www.sibiu.ro

Rezultate 1 - 10 din 20

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>