Judete si regiuni

Judete, consilii judeteane si de prefecturi, articole de interes judetean, informatii, proiecte, programe, parteneriate, planuri de dezvoltare regionala, programe integrate de dezvoltare regionala, parteneriate, servicii.


Site-uri Judete si regiuni

Sunt 13 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
In cadrul sistemului Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Penitenciarul Pelendava este o catalogat ca si unitate de categoria I, cu regim semideschis si deschis si are in custodie persoane private de libertate aflate in executarea unei pedepse in sistem de regim semideschis si deschis. Penite
http://www.penitenciarulpelendava.ro
Galati - Portal, unde puteti gasi societatile comerciale galatene, informatii despre institutii,linkuri utile, locuri de munca. Obiectivul galatiportal.ro este centralizarea informatiilor pe domenii de interes.
http://www.infogalati.ro
Situl oficial al CNS (Consiliul National Secuiesc) - un site unde puteti afla ce inseamna autonomia teritoriala - in concordanta cu prevederile UE - a Tinutului Secuiesc, pentru care lupta aceasta organizatie.
http://www.sznt.eu
Portal cu date informative despre Tinutul Secuiesc, date de baze despre consilii locale, biserici, firme, turism, etc in aceasta regiune, menita sa ajute apropierea interculturala a etniilor locuitoare a acestei regiuni si posibilitatea de informare a celor care doresc sa investeasca sau sa viziteze ...
http://www.ramkol.eu
Acesta este un site despre Oraul Vaslui. Daca vreti sa aflati cat mai multe informatii despre acest oras cat si despre echipa vasluiana de fotbal F.C Vaslui va invit la o scurta calatorie pe acest site minunat.
http://www.vasluicity.eu
Regiunea Valea Izei, situata in nordul tarii, judetul Maramures, in depresiunea cu acelasi nume, inconjurata de munti, este o zona ce impresioneaza prin traditiile populare pastrate aici si prin sculpturile in lemn, rafinat lucrate.
http://www.valea-izei.com
Prin acest website se intentioneaza a se realiza o legatura intre valceni, din tara sau din strainatate. Se adreseaza tuturor categoriilor sociale si incearca sa acopere toate domeniile de activitate.
http://www.valceaportal.net
Stiri si informatii din Oradea si Bihor pe Bihor Online. Portal de stiri Oradea si Bihor, divertisment Oradea, matrimoniale Oradea, divertisment, fata zilei Oradea, party Oradea, vremea Oradea, meteo, oferte locuri de munca, localuri, baruri si restaurante Oradea, FC Bihor Oradea.
http://www.bihon.ro
Portal general despre regiunea istorica Ardeal (Transilvania), momentan cu continut numai in limba maghiara.
http://www.erdely.ma
Oferim servicii de publicitate prin agentia Empresa.Spoturi Radio,campanii stradale etc. Tot pe site puteti consulta si ultimele stiri din judetul Alba.
http://www.empresa.ro

Rezultate 1 - 10 din 13

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont