Diaspora

Romani in diaspora, comunitati romanesti, diaspora romaneasca, organizatii studentesti din diaspora, informatii utile atat turistilor romani aflati in vacanta sau in tranzit cat si cetatenilor cu domiciliul stabil in diverse tari, informatii, stiri, ghid, publicatii din diaspora, tineri din România aflati la studii universitare si post-universitare in strainatate.


Site-uri Diaspora

Sunt 7 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Site pentru minte inima si suflet:istoric,programe,servicii socio-medicale si de transport pacienti neasistati medical oferite,cursuri de prim-ajutor si de calificare profesionala organizate,activitati cu si pentru voluntari,(foto+filme).
http://www.crucea-rosie.ro
Portalul romanilor din Italia - Forumul romanilor din Italia - Comunitatea romanilor care muncesc, traiesc si se distreaza in italia. Afla si discuta pe teme diversificate ca: barfele, stirile, modul de viata, politica si opiniile romanilor ce traiesc in Italia.
http://www.romania-italia.org
Portal de stiri si servicii online pentru romanii din Italia. Cuprinde cele mai recente stiri, informatii si link-uri utile. Totul despre comunitatea romanesca din Italia.
http://www.it-si-ro.com
Anunturi gratuite, acte necesare emigrare si stiri utile pentru romanii din Marea Britanie. Cumpara, vinde, schimba, inchiriaza cu un simplu click. Portalul mareabritanie.co.uk, facut sa ajute romanii.
http://www.mareabritanie.co.uk
Forum de discutii si informatii pentru romānii stabiliti sau care se vor stabilii in Belgia, Olanda, Luxemburg. Situl romānilor din benelux, diaspora romāna din Benelux.
http://www.dirobenelu.com
Diaspora Romana este comunitatea romanilor plecati peste granita. Conexiunea ta cu Romanii din Diaspora tocmai s-a simplificat! Anunturi publicitare internationale si locale! Totul este 100% GRATUIT! Diaspora Romana - pe oriunde ai fi, aici esti ca si acasa...
http://www.diasporaromana.com
Stiri si evenimente din diaspora romaneasca. Comunitatea diaspora romana.
http://www.rodiaspora.com
Logare cont