Legislatie

Legislatia României si alte acte oficiale, acte normative, jurisprudenta in diverse domenii, baze de date cu acte normative, legi, hotarari, motiuni, decrete, actele cu caracter politic ale Parlamentului si ale celor doua Camere, decizii ale presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, actele Presedintelui României si ale Guvernului.


Site-uri Legislatie

Sunt 13 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
In acesti ani am acumulat o experienta vasta iar toate cazurile din sfera dreptului muncii nu mai comporta date necunoscute pentru noi. Cabinet de avocatura Cinca & Dabu va sta mereu la dispozitie si va ofera servicii prompte, seriozitate si consultanta la cele mai mici preturi atat pentru angajat
http://www.avocatulcompaniei.ro
Lista notarilor din Galati, adresa, informatii complete. Lista traducatorilor autorizati din Galati. Localizare, Oferte de munca, Informatii utile, Anunturi despre notari, review notar. Notargalati.ro este un site destinat promovarii notarilor din Galati, Tecuci, Tg. Bujor, Beresti, Ivesti.
http://www.notargalati.ro
Revista lunara de taxe si impozite. Informatii financiare, ghid fiscal, noutati legislative si analize ale specialistilor în domeniu.
http://www.curierulfiscal.ro
Revista româna de actualitate juridica, oferind informatie la zi din toate domeniile dreptului, studii si comentarii de practica judiciara, sinteze de jurisprudenta si noutati legislative relevante.
http://www.curieruljudiciar.ro
Legalis este singura biblioteca juridico-economica online care reuneste in aceeasi aplicatie legislatia completa a Romaniei, jurisprudenta si doctrina consacrata a Editurii C.H. Beck.
http://www.legalis.ro
Sistemul de publicare anunțuri on-line este un sistem informatic destinat autorităților contractante, care au obligația de a transmite anunțuri către Regia Autonomă "Monitorul Oficial", în vederea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, Achiziții publice, în conformitate cu dispo ...
http://www.monitorul-oficial.ro
Cabinetul nostru asigura asistenta si reprezentare juridica a clientilor in faza negocierilor, a concilierilor directe, in fata instantelor judecatoresti si a institutiilor publice.
http://www.bonafides.ro
Legislație românească prin Legis, soft juridic complex si performant, oferind posibilitatea tuturor celor interesati de a fi la curent cu legislatia Romaniei din perioada 1810 si pana in prezent-Monitorul Oficial si Bis, CAEN, COR, CPSA.
http://www.legislatieromaneasca.ro
Cabinetul de Avocat Mihai Camen ofera servicii juridice de inalta calitate, specializat in drept comercial, dreptul societatilor comerciale, contracte civile si contracte comerciale, drept imobiliar si drept civil.
http://www.avocatcamen.ro
Cabinetul de avocat face parte din Baroul Bucuresti si isi desfasoara activitatea in domeniul dreptului penal, drept civil, apararii dreptului la imagine si a vietii personale, dreptul familiei, protectia consumatorului si a activitatilor economice
http://www.cabinetonline.ro

Rezultate 1 - 10 din 13

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont