Domeniul juridic

Legislatia romana, legi, ordonante, decrete, hotarari, dictionare, coduri, consilieri, consultatii, cabinete juridice, statute, consultatii online, servicii, seminarii, dicutii pe teme juridice.


Site-uri Domeniul juridic

Sunt 19 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Infiintari SRL
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii si inregistrare marci la osim .
http://www.einfiintarifirme.ro
Prezentare activitate Birou de mediator
Site prezentare a unui birou de mediator din Arad
http://www.mediatorarad.ro
Silvia Mitrache - Cabinet de avocat
Servicii profesioniste de consiliere si reprezentare juridica in litigii de mediu, drept administrativ, drept civil, partaje si divorturi, drept comercial, contestare amenzi procese verbale intocmite de Garda de mediu si multe alte probleme juridice.
http://silviamitrache.ro
Cabinet de avocatura Bucuresti - Avocati Bendeac si Radulescu
Cabinetul de avocatura Bendeac si Radulescu ofera clientilor sai asistenta juridica sub forma de consultanta precum si asistenta/reprezentare in litigii in fata tuturor instantelor din Romania. Avem avocati specializati in domeniile: drept comercial, drept civil, drept penal, dreptul familiei, aspec ...
http://www.avocatbendeac.ro/
Fuziuni si achizitii Mircea si asociatii
Avocatii nostri sunt lideri in fuziuni si achizitii, specializati in ample si complexe tranzactii nationale si transfrontaliere. Noi avem o expertiza deosebita in infiintarea si achizitia companiilor, in consultanta privind formalitatile administrative si respectarea prevederilor legale.
http://www.mircea-partners.ro
Avocatiale - servicii juridice
Cabinetul de avocatura isi desfasoara activitatea in Bucuresti, este format din avocati membri ai Baroului Bucuresti si asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica in fata instantelelor judecatoresti de orice grad, in orice probleme legate de: proprietate intelectuala, drept comercial, d ...
http://www.avocatiale.ro
Avocat Schwarz Bucuresti
O alta abordare a profesiei de avocat cu entuziasm, profesionalism si respect fata de client. O echipa tanara si dedicata care nu va ezita sa va ajute acolo unde toti ceilalti au renuntat ...spunandu-va ca nu aveti nici o sansa. Intotdeauna exista o solutie, e nevoie doar de rabdare si credinta.
http://www.avocatprofesionist.ro
Cabinetul de avocat Watkins Helen Julia
Cabinet de avocat Watkins Helen Julia ofera consultanta de specialitate in domeniul dreptului comercial, dreptului civil, al familiei, muncii precum si reprezentare si asistare in fata oricarei instante sau autoritati din romania.
http://www.watkinslawoffice.ro
Avocat Nasturica Ruxandra
Asistenta juridica si reprezentare in instanta, orice domeniu, infiintari firme, acte aditionale, contracte. Municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov.
http://www.avocat-nasturica.ro
GCA Agentie de colectare - recuperare creante si debite
Global Collection Agency este specializata in activitati de recuperare debite / colectare creante, consultanta HR si in afaceri, oferind, de peste 4 ani, servicii avansate de profil la nivel macro catre companii de telefonie mobila, distributie produse cosmetice, birotica, IT, producatori si distrib ...
http://www.gca.ro

Rezultate 1 - 10 din 19

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>