Administratie

Administratie (APC si APL). Administratie Publica Centrala - presedintie, guvern, ministere, parlament, institutii ale APC; Administratie Publica Locala, - primarii, consilii, prefecturi, organizatii, institutii ale APL.


Site-uri Administratie

Sunt 9 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Primaria Gura Riului - Judetul Sibiu
Comuna este situată la 18 km de Sibiu, la 15 km de Săliște și la 22 km de Ocna Sibiului. Este principala poartă de intrare spre Munții Cibinului, spre Râul Mare și Râul Mic, spre pârâurile Iezerele Cindrelului.
http://www.primariagurariului.ro
Primaria Comunei Filipesti
Site-ul oficial al Primariei Comunei Filipesti. Cuprinde prezentarea comunei, a primariei si alte informatii de interes public: proiecte, investitii, modele de formulare, declaratii de avere, hotarari, dispozitii, avizier virtual.
http://www.primaria-filipesti.ro
Primaria Stremt - Judetul Alba
Localitatea Stremț este situată în zona „Piemontului Trascăului" ce ocupă o poziție mediană între Munții Trascăului, la vest și zona joasă a Culoarului Mureșului la est, pe cursul inferior al râului Stremț.
http://www.primariastremt.ro
Primaria Ighiu - Judetul Alba
Ighiu-ul este o așezare din județul Alba, pe malul de vest al Mureșului, la nord de Alba Iulia. Istoria din secolele XIII-XV al acestei așezări este în strânsă legătură cu istoria coloniștilor germani sosiți în Ardeal.
http://www.comunaighiu.ro
Primaria Oncesti - Judetul Maramures
Onceștiul este situat pe Valea Izei mai mult spre dreapta privind spre amonte, ocupând ce mai pitorească regiune a Izei - Culoarul Izei. Onceștiul se află la jumătatea drumului dintre Sighetu Marmației - inima Maramureșului istoric și Mănăstirea Bârsana, până la fiecare fiind doar 10 km.
http://www.oncesti.ro
Primaria Cehu Silvaniei - Judetul Salaj
Orașul Cehu Silvaniei, este situat în nord-vestul țării, în nordul județului Sălaj, având vecini comuna Sălățig la Sud, comuna Hodod la Vest, comuna Benesat la Est, comuna Someș Uileac la Nord.
http://www.primaria-cehusilvaniei.ro/
Primaria Farcasa - Judetul Maramures
Comuna Fărcașa se situează în partea de vest a județului Maramureș, pe râul Someș, la 23 km de municipiul Baia Mare. Localitatea este situată în cadrul marii unități de relief numită Depresiunea Baia Mare.
http://www.farcasa-maramures.ro
Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei - ANRCTI - este institutia care are rolul de a pune in aplicare politica nationala in domeniile comunicatiilor electronice, comunicatiilor audiovizuale, echipamentelor radio si echipamentelor terminale de comunicatii ...
http://www.igcti.ro
Ministerului Economiei si Finantelor
Ministerul Finantelor Publice este institutia de maxima importanta, cu rol de sinteza în desfasurarea activitatii structurilor economice, financiare si fiscale din Romania. Gestioneaza resursele financiare publice printr-un sistem complex de bugete: bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de s ...
http://www.mfinante.ro