Politica, legislatie

Politica interna si externa, evenimente din politica, strategii si analize politice, articole, referinte, forum, administratie, legislatie, partide politice.

Sub Categorii Politica, legislatie


Administratie (9)
Domeniul juridic (19)
Legislatie (13)
Politica (1)


Site-uri Politica, legislatie

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Aflata īn coasta institutiilor europene, reteaua EurActiv se afla īn permanent contact cu lumea afacerilor europene. Comitetul de Administratie al EurActiv.com a decis lansarea EurActiv si īn Romānia. Obiectivul principal este realizarea unui portal tip agentie de stiri. Gratuit, īn limba romāna, Eu ...
http://www.euractiv.ro
Un site independent, care nu are nici o legatura cu nici una ditre Institutiile Uniunii Europene. Stiri si informatii privind integrarea Romaniei si Uniunea Europeana. Articole si comentarii ale realizatorilor si membrilor participanti.
http://www.europeana.ro
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor are rolul de a coordona si realiza strategia si politica Guvernului in domeniul protectiei consumatorilor, actionand pentru prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza vietii, sanatatii, securitatii sau intereselor economice ale consumator ...
http://www.anpc.ro
IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Prevenirea, interventia si managementul situatiilor de urgenta. IGSU coordoneaza toate organizatiile implicate in managementul situatiilor de urgenta, in concordanta cu reglementarile internationale.
http://www.igsu.ro
Logare cont