Recrutare

Recrutare, orientare si plasare profesionala in tara si in strainatate, solutii si servicii de resurse umane pentru companii, plasare si recrutare personal in diverse domenii, servicii de recrutare si selectie de personal, administrare de personal, consultanta in resurse umane.


Site-uri Recrutare

Sunt 26 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Polara.ro - Resurse Umane
POLARA este o societate specializata in domeniul resurselor umane care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si al Italiei.
http://www.polara.ro
Angajari Constanta
Cum sa te angajezi, reguli sfaturi, locuri de munca, cum sa faci un cv, locuri de munca in Constanta. Site-ul contine informatii utile pentru cei care doresc un job stabil ce le ofera atat satisfactii materiale si psihologice cat si siguranta.
http://www.e-angajariconstanta.ro
Info Munca - Locuri de munca in strainatate
Oferim locuri de munca in strainatate in diferite tari din Europa, in urmatoarele domenii: turism, agricultura, comert, constructii, IT, medicina si sanatate, etc.
http://www.infomunca.ro
Studio videochat
Acest site a fost realizat cu scopul recrutarii de personal pentru sesiuni de video chat. Te asteptam in cadrul unei comunitati tinere, dinamice si dornice de a realiza cat mai mult.
http://www.xvisionstudio.ro
ABC Cosmetics - o afacere pentru dumneavostra !
Acest site se adreseaza celor care doresc sa isi rotunjeasca veniturile luand parte la cea mai atractiva afacere a anului. Consumi produse cosmetice de calitate la pret de producator si primesti bani pentru promovarea lor. Nu sunt investitii deci nu aveti riscuri.
http://www.cosmetice-naturale.eu
Locuri de munca pe wowjob.ro
Rapid, intuitiv, eficient, publica gratuit oricate anunturi, vizualizeaza gratuit toate CV-urile primite, importa anunturile pe site-ul propriu prin aplicatia Jobmat. Anunturi cu oferte de munca pentru toate posturile. Angajari la firme mari.
http://www.wowjob.ro
NetJobs - Locuri de munca
Locuri de munca in Romania si in strainatate. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!
http://www.netjobs.ro
Locuri de Munca - Portal de resurse umane
Portal de resurse umane, oferte de munca, cereri de munca, motor de cautare al job-urilor din Romania, modele de CV-uri europene, codul muncii, documente utile, resurse umane, catalog companii de recrutare.
http://www.locuri-de-munca.net
Locuri de munca in Romania si strainatate
Locurimunca.NET este un site de recrutare ordonat pe categorii ce contine locuri si oferte de munca. Aplicarile se realizeaza online fara a fi necesar un cont de membru!
http://www.locurimunca.net
Locuri de munca - PlusJobs
Marele tau plus in cariera, cautare jobs, portal de resurse umane, Oferte locuri de munca, aplicari online, CV si scrisoare de intentie, servicii profesionale pentru candidati si companii.
http://www.plusjobs.ro

Rezultate 1 - 10 din 26

<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>