Jobee - evalueaza-ti jobul

Jobee - evalueaza-ti jobul
Instrument de evaluare (rating) a firmelor cu avantaje atat pentru angajat cat si pentru angajator. Informatii despre locuri de munca, despre firme. Evalueaza-ti jobul sub protectia anonimatului.Informatii site
Site: Jobee - evalueaza-ti jobul
Evaluare medie: 0.00 (din 5)
Numar de voturi: 0
Click-uri (IP-uri unice): 2139
Cuvinte cheie: job, jobee, loc de munca, evaluare job, evaluare angajator, locuri de munca bine platite, joburi bune, despre firme, angajari firme,
Bookmark:
Favorites Digg Facebook Live Bookmarks Furl Ask Delicious Google Bookmarks Reddit Yahoo MyWeb StumbleUpon BlinkList
Adaugat: 16 martie 2009, in categoria Locuri de munca
Ultima actualizare: 16 martie 2009

Comentarii (1)
Data Sentry/ Enclave Interactive
Scris de Data Sentry/ Enclave Interactive, 2009-04-15
Hello,

O sa povestec cate ceva despre aceasta firma Data Sentry care actioneaza pe piata sub numele de Enclave Interactive.

La prima vedere se vor a fi niste profesionalisti, ofertele lor intalnite cel mai adesea pe Best Jobs sau EJobs au o structura ireprosabila incepand de la cerinte pana la oferat salariala si bonusuri .Cursurile specificate in oferta nu le vei face niciodata desi iti vor fi in continuare promise tutoriale video pt care NU EXISTA CASTI :))) ,iti vor fi promise cursuri de 50.000 E in Germania...etc. Ofertele de salariu sunt de obicei bune, insa cand veti ajunge la interviu, daca nu aveti abilitati de negociator ,puteti risca sa va alegeti cu un salariu de 6 milioane :). Va spala creierul cu tot felul despre povesti cu investitori de peste hotare americani,caucazieni,asiatici ...etc.Vi se va spune ca se vor a fi profesionisti (chiar daca nu va vor raspunde niciodata mailurilor de confirmare,sau in cazul in care suntei respinsi...),vefi fi mintiti ca exista in contul lor din banca 1milion de E,ca vor lua aparatura grozava care este deja comandata... etc.

Apoi trec la pasul urmator unde te vor unge cu toate alifiile,ca te vor face mare sef, ca vei avea echipa,ca vor muncii altii pentru tine,iar tu nu va trebui decat sa fii "corect"si sa-ti torni colegii :))

In prima luna vei primi salariul,mai mult vei sta la povesti nemuritoare despre cum au gandit ei afacerea,cate pile au si cum vor deveni ei un nume pe piatza ...atentie: INTERNATIONALA !!!!

Inca din prima zi vei observa ca WC-urile nu sunt spalate,iar in grupurile sanitare nu exista lumina.In prima baie neonul a explodat,iar in a doua nu a functionat niciodata,bucataria este extrem de jegoasa.Chiuveta din bucatarie....NU EXISTA,asadar vesela o vei spala in chiuveta de la baie,chiuveta nespalata evident.pt ca... NU EXISTA FEMEIE DE SERVICIU :).

Vei constata tot in prima zi ca nu exista un proiect anume,ca e totul valmesh si ca vor gasi cu greu ce sa-ti dea de lucru.

Dupa prima luna vei observa urmatoarele: salariul intarzie,calculatoarele promise intarzie si ele(din cauza magazinului evident),Wc nu sunt spalate niciodata sau o data la 5 luni,hartie igienica lipseste cu zilele,grupurile sanitare nu sunt dotate cu LUMINA.Vasele va trebui sa le speli tu,daca mai ai ghinionul sa fii fumator si sa iei contact cu bucataria :) Sefii nu isi spala vasele dar se enerveaza cand acestea nu sunt spalate de catre angajati.

Daca vei fi propus pentru bonus acesta va avea valoarea de 50RON !!!!! :)))) Sa razi sau sa plangi???

Ai grija cu cine vorbesti,ce vorbesti si cat vorbesti! Nu te face prieten cu sefii care par foooarte foarte bine intentionati.PAR !!!! Iti vor spune muuulte,f multe povesti despre ce aparatura spectaculoasa vor cumpara ei si cu ce oameni....LUCREAZA DEJA ,adica numai unul si unul,toti alesi pe spranceana,starinezi evident :) platiti cu mii de euro :)))))

Vei realiza ca ai fost pacalit din toate punctele de vedere,vei realiza ca o data la 3luni,proiectul se schimba,numai eu stiu de 4 proiecte,niciunul finalizat.

Mai mult de atat,aceasta mareata firma s-a trezit intr-o buna zi cu niste camatari care au "saltat" calculatroarele :))) Firma era gol-golutza :) si a ramas asa timp de 2 saptamani cand au resuist sa aduca inapoi vreo 2 dintre calculatoare,restul angajatiilor ramanand la domiciliu...

Au plecat multi oameni constransi in tot felul,altii au plecat dupa 3 luni can au realizat ca nu li se va mari salariul....

In general se dau salrii bune casa va atraga,nu va lasati pacaliti mai ales daca aveti un loc sigur de munca in alta parte.Nu riscati! Nu riscati chiar daca nu aveti loc de munca pt ca nu o sa va faceti decat nervi :D

Sunt f f multe de povestit si daca vreti sa aflati mai multe(desi mai mult de atat si mai rau.....nu stiu ce anume v-ar putea convinge).

Va pup,sa aveti grija unde va angajati,ce tip de contract aveti(fisa postului nu exista oricum) si mai ales: AVETI GRIJA CA DREPTURILE VOASTRE CA ANGAJAT,CONFORM LEGISLATIEI MUNCII AFLATE IN VIGOARE SA FIE RESPECTATE !!!

NU VA SFIITI SA VA CERETI DREPTURILE SI NU FACETI COMPROMISURI !

Rezultate 1 - 1 din 1