Locuri de munca

Cereri si oferte locuri de munca in tara si in strainatate in diverse domenii, baze de date cu oferte locuri de munca, recrutare si orientare profesionala, plasare si recrutare personal, solutii si servicii de resurse umane pentru companii, job-uri online, anunturi locuri de munca, agentii, institutii, companii, firme cu oferte locuri de munca, bursa locurilor de munca, stiri, discutii, forum.

Sub Categorii Locuri de munca


Institutii (2)
Recrutare (26)


Site-uri Locuri de munca

Sunt 9 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Locuri de munca si joburi noi, angajatori de top, si multe domenii de angajare gasiti pe acest site. Puteti sa ca creati CV cu experienta pe care o detineti in munca, si puteti aplica la joburile angajatorilor ce au afisat anunturile pe site! Intrati acum si consultati job-urile.
http://www.locuridemunca-noi.ro
Model CV. Un CV bine facut care reflecta cat mai fidel informatii despre pregatirea profesionala, experienta si abilitati poate spori sansele de angajare.
http://www.modelcv.net
Instrument de evaluare (rating) a firmelor cu avantaje atat pentru angajat cat si pentru angajator. Informatii despre locuri de munca, despre firme. Evalueaza-ti jobul sub protectia anonimatului.
http://www.jobee.ro
Careerjet este un motor de cautare pentru joburi. Prin intermediul unei singure cautari se pot identifica locuri de munca de pe mii de site-uri din Romania si intreaga lume.
http://www.careerjet.ro
Locuri de munca in Romania, job-ul tau este aici, cariera ta conteaza. Candidati, companii, oferte de locuri de munca, CV-uri online simplu si eficient. Completeaza online CV-ul si aplica la job-ul preferat.
http://www.vreaujob.com
Locuri de munca si joburi pentru studenti pe Hipo. Articole de cariera. Scrisoare de intentie, CV, curriculum vitae, model CV, jocuri cariera, salariu, codul muncii, angajare, job, ejob, my job, best, jobs, oferte, recrutare, locuri de munca part-time, cursuri, resurse cariera.
http://www.hipo.ro
JobOffice.ro este un portal care ofera in mod gratuit firmelor posibilitatea de a posta (publica) si promova joburile (locurile de munca) disponibile. Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar doar sa completati formularul pus la dispozitia dumneavostra in pagina "Open Jobs".
http://www.joboffice.ro
Site de recrutare online ce ofera angajatorilor un sistem simplu, eficient si gratuit de postare a anunturilor de angajare! Candidatii beneficiaza de suport pe tot parcursul procesului de angajare, avand la dispozitie sfaturile unora dintre cei mai buni directori de resurse umane!
http://www.jobstore.ro
Peste 7.000 de joburi pentru peste 90 de orase. Joburi din toate domeniile, companii, CV, scrisori de intentie, cursuri, cariere, sfaturi. Zilnic peste 200 de oferte noi, zilnic zeci de companii nou inregistrate.
http://www.myjob.ro
Logare cont