Resurse

Siteuri si resurse utile programatorilor si dezvoltatorilor. Tutoriale, exemple de programe si comentarii, liste de discutii.


Site-uri Resurse

Sunt 15 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Noutati IT - portal de stiri, analize, tutoriale si evenimente IT
Portal de stiri din tehnologie, IT&C, web design, marketing online, retele sociale, software, comert electronic, analize, tutoriale, evenimente it.
http://www.tehnostiri.ro/
Dictionar englez roman altadict.ro
Dictionar englez roman online gratuit, ce ofera si un forum de specialitate in care puteti discuta alaturi de echipa noastra termenii negasiti in dictionar.
http://www.altadict.ro
Dictionar Online
Dicționar online gratuit cu termeni și definiții în română, engleză, arabă bulgară, chineză, croată, coreană, ebraică, franceză, germană, greacă, hindi, italiană, japoneză, maghiară, olandeză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză, turcă.
http://www.e-dictionary.info
Director Articole Online
Acest site este construit pentru detinatorii de sit-uri care vor promovarea afacerii lor, acelor webmasteri care cauta continut nou pentru sit-urile lor sau simplelor persoane care le place sa scrie. Serviciul este complet gratuit si se poate folosi pe baza de inscriere.
http://www.director-articole.net
Codul Rutier al Romaniei
Modificarile si actualizarile codului rutier, chestionare auto, stiri rutiere, puncte de penalizare, amplasare radare.
http://www.codulrutier.ro
hallo.ro - Dictionar englez-român
Serviciul online care vă oferă cele mai îndrăgite dicționare Englez-Român și German-Român. Oferiți utilizatorilor site-ului dumneavoastră posibilitatea de a traduce termeni din română în engleză sau din română în germană și invers.
http://www.hallo.ro
Qpc.ro - free download full games, full programs
Cauti cele mai noi informatii din lumea gamingului? sau cele mai noi jocuri? cele mai noi trailere? Atunci QPC este solutia! Acceseaza si tu siteul si vezi despre ce este vorba.
http://www.qpc.ro
Primul site de vanzare cumparare a domeniilor
Primul site de vanzare/cumparare a domeniilor si paginilor de internet din Romania. Primul site de licitatii domenii si situri complete din Romania. Vinde situl tau online pe SellDomain.ro.
http://www.selldomain.ro
Coduri Postale din Romania
Coduri postale din Romania. Un motor de cautare a codurilor postale, mult mai simplu mult mai rapid.
http://www.coduri-postale.ro
Portal Top90.ro
Top si director de site-uri. Portal de site-uri romanesti! Adauga site-ul tau! Top 90 unul dintre cele mai importante topuri de pe piata romaneasca de internet.
http://www.top90.ro

Rezultate 1 - 10 din 15

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>