Proiecte imobiliare

Piata imobiliara, investitii, consultanta juridica imobiliara, proiectare si consultanta, servicii de arhitectura, proiectare structuri de rezistenta, design, consultanta tehnica in constructii, urbanism, peisagistica, servicii de proiectare si project management in domeniul constructiilor civile si industriale, consultanta, studii de fezabilitate, constructie, autorizare si executie.


Site-uri Proiecte imobiliare

Sunt 8 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Proiecte de case moderne | arhipura
Proiecte de case simple sau moderne toate isi au locul aici. Arhipura.com va aduna pe viitor o selectie de proiecte, in special case, ce se potrivesc si in Romania. Incercam sa cautam proiecte simple ca planimetrie, dar cu spatii elegant rezolvate si cu un confort ridicat.
http://www.arhipura.com
Ansamblul Olteni
Olteni 1 este un ansamblu rezidential cu vile noi localizat in comuna Clinceni la doar 2 km de Prelungirea Ghencea si la 4 km de zona comerciala Militari (Carrefour, Bricostore, Outlet, Hornbach etc). Ansamblul este construit pe o suprafata de 30. 000 mp care a fost dezmembrat in 48 de loturi de dif ...
http://www.vile-domnesti.ro
Greenfield Reisdence
Cartier residential nou in nordul Bucurestiului, ce ofera spre vanzare apartamente noi cu 2 si 3 camere, solutii de locuire si finantare de la dezvoltator.
http://www.greenfieldresidence.ro
Rezidential-Nord - Anunturi Imobiliare
Ultimii ani au marcat o dezvoltare semnificativa pentru Romania pe piata imobiliara europeana, atragand pe teritoriul tarii investitori si dezvoltatori puternici, proveniti din tari importante ale lumii. Intrata in joc in cel mai oportun moment pentru implinirea cerintelor pietei, Top Property Manag ...
http://www.rezidential-nord.ro
Orhideea - cartier rezidential
Apartamente alba in vila de 2-4 camere, finisate! Locuri de parcare pentru fiecare apartament! Ansamblu rezidential situat intr-o zona linistita cu multa zona verde si ferit de aglomeratia si traficul din oras.
http://www.orhideea-alba.ro
Nisco Invest
Dezvoltator imobiliar Nisco Invest, inchiriere spatii comerciale si birouri la Akademia Center Cluj, castigatorul premiului "Cel Mai Bun Proiect de Retail", MAPIC 2007, si la Nisco City Center Satu Mare.
http://www.nisco.ro
Amera Tower
Brandul Amera este unul emergent pe piața clujeana, propunându-și să ofere o nouă viziune asupra conceptului de proprietate, atât pe partea de management cât și pe cea de dezvoltare.
http://www.ameratower.ro
Rez.ro - Portalul de locuinte noi
Rez.ro este dedicat exclusiv ofertelor de locuinte noi in ansambluri rezidentiale din toata tara. Gaseste casa ideala si poti contacta direct dezvoltatorul sau agentul proiectului pentru mai multe detalii.
http://www.rez.ro/