Preuniversitar

Invatamantul preuniversitar, inspectorate scolare, licee, scoli, gradinite, producatori, furnizori, distribuitori si importatori materiale didactice pentru invatamantul pre-universitar, manuale, cursuri, discutii, subiecte, teste nationale, metodologii de functionare a invatamantului pre-universitar.


Site-uri Preuniversitar

Sunt 4 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Concursuri scolare si jocuri educative
KRPKR este un site de jocuri educative si concursuri online creat de specialistii Intuitext impreuna cu cadrele didactice, pentru copiii intre 8 si 12 ani care vor sa-si evalueze cunostintele dobandite la scoala intr-un mod distractiv.
http://www.carepecare.ro
Egradi.ro - Catalog online pentru gradinite,afterschool si scoli
Egradi.ro este locul unde puteti sa va faceti cunoscuta gradinita, scoala, afterschool, beforeschool sau cresa si sa va faceti cunoscute activitatile si performantele. Va puteti promova oferta si conditiile de inscriere. Tot aici puteti gasi cele mai bune firme care ofera produse pentru copii.
http://www.egradi.ro
Gradinita Ariel Ploiesti
Gradinita Ariel Ploiesti si-a construit filosofia de educare a copiilor pornind de la premiza ca toti copiii sunt la fel de frumosi si destepti si toti merita acelasi grad de atentie.Astfel, copiii gasesc la gradinita Ariel un loc plin de iubire, caldura si motivare, profesionalism in pedagogie.
http://www.gradinita-ariel.ro
Colegiul Tehnic Piatra Neamt
Informatii oficiale despre Colegiul Tehnic din Piatra Neamt. Istoric, actualitate, dar si alte informatii despre unul dintre cele mai cunoscute colegii din judetul Neamt.
http://www.colegiul-tehnic.ro