Invatamant superior

Institutii de invatamant superior (acreditate sau autotizate), universitati, scoli, institute universitare si academice, militare si civile, informatii, discutii, articole, idei, cursuri, forum, resurse pentru studenti.


Site-uri Invatamant superior

Sunt 15 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Cursuri universitare - UMK
UMK doreste sa-ti fie partener in formarea ta ca viitor specialist in: Drept, Relatii Internationale si Studii Europene, Comunicare si Relatii Publice, Geografie, Istorie. Atat conditiile de inscriere, cat si facilitatile acordate le gasiti pe site-ul www.umk.ro
http://www.umk.ro
Coperti licenta diploma master disertatie
Va oferim coperti de diploma/licenta, master/disertatie, doctorat personalizate inscriptionate executate din imitatie piele de diverse culori. Sistemul de prindere a paginilor este cu surub. Pret 30 ron/coperta.
http://www.coperta-licenta.com
Energie eoliana
Acest site este un ghid complet al folosirii energiei eoliene. Informatii despre tipurile de turbine eoliene, centrale eoliene, preturi si solutii convenabile pentru folosirea energiei vantului.
http://www.energie-eoliana.com
Poluare - ghid despre poluare
Acest site este un ghid complet despre poluare. Informatii despre poluare, cauzele poluarii si solutii covnenabile pentru combaterea poluarii se gasesc pe Poluare.org.
http://www.poluare.org
Dictionar Tehnic Roman-Maghiar
Siteul contine aproximativ 23000 de traduceri din limba romana in limba maghiara.
http://www.dictech.eu
Evrika Group
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
http://www.evrikagroup.eu
Admiterea in invatamantul superior romanesc
Afli din timp despre organizarea invatamantului superior romanesc, facilitati studenti, burse, cariera si criteriile specifice de ADMITERE in cadrul universitatilor de stat si particulare din Romania.
http://www.universitatea-gvs.ro
Lexis Constanta
Lexis este, din punctul nostru de vedere, mai mult decat o scoala, Este o stare de spirit. Filozofia noastra se bazeaza pe principiile unei ecucatii complete. Scoala de limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, metode de invatare OUP, examene Cambridge si Trinity.
http://www.lexisconstanta.ro
Dictionar englez Roman cu pronuntie
Dictionar englez roman cu peste 200.000 de cuvinte. Dictionarul cuprinde 4 dictionare standard, tehnic, expresii si argouri!
http://www.eng2ro.ro
Academia Tehnica Militara
Academia Tehnica Militara este acreditata ca institutie militara de invatamant superior de stat din Ministerul Apararii, parte integranta a sistemului national de invatamant, care formeaza ofiteri licentiati si specialisti militari si civili, prin studii universitare de licenta, masterat si doctorat ...
http://www.mta.ro

Rezultate 1 - 10 din 15

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>