Invatamant superior

Institutii de invatamant superior (acreditate sau autotizate), universitati, scoli, institute universitare si academice, militare si civile, informatii, discutii, articole, idei, cursuri, forum, resurse pentru studenti.


Site-uri Invatamant superior

Sunt 15 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
UMK doreste sa-ti fie partener in formarea ta ca viitor specialist in: Drept, Relatii Internationale si Studii Europene, Comunicare si Relatii Publice, Geografie, Istorie. Atat conditiile de inscriere, cat si facilitatile acordate le gasiti pe site-ul www.umk.ro
http://www.umk.ro
Va oferim coperti de diploma/licenta, master/disertatie, doctorat personalizate inscriptionate executate din imitatie piele de diverse culori. Sistemul de prindere a paginilor este cu surub. Pret 30 ron/coperta.
http://www.coperta-licenta.com
Acest site este un ghid complet al folosirii energiei eoliene. Informatii despre tipurile de turbine eoliene, centrale eoliene, preturi si solutii convenabile pentru folosirea energiei vantului.
http://www.energie-eoliana.com
Acest site este un ghid complet despre poluare. Informatii despre poluare, cauzele poluarii si solutii covnenabile pentru combaterea poluarii se gasesc pe Poluare.org.
http://www.poluare.org
Siteul contine aproximativ 23000 de traduceri din limba romana in limba maghiara.
http://www.dictech.eu
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
http://www.evrikagroup.eu
Afli din timp despre organizarea invatamantului superior romanesc, facilitati studenti, burse, cariera si criteriile specifice de ADMITERE in cadrul universitatilor de stat si particulare din Romania.
http://www.universitatea-gvs.ro
Lexis este, din punctul nostru de vedere, mai mult decat o scoala, Este o stare de spirit. Filozofia noastra se bazeaza pe principiile unei ecucatii complete. Scoala de limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, metode de invatare OUP, examene Cambridge si Trinity.
http://www.lexisconstanta.ro
Dictionar englez roman cu peste 200.000 de cuvinte. Dictionarul cuprinde 4 dictionare standard, tehnic, expresii si argouri!
http://www.eng2ro.ro
Academia Tehnica Militara este acreditata ca institutie militara de invatamant superior de stat din Ministerul Apararii, parte integranta a sistemului national de invatamant, care formeaza ofiteri licentiati si specialisti militari si civili, prin studii universitare de licenta, masterat si doctorat ...
http://www.mta.ro

Rezultate 1 - 10 din 15

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont