Cursuri la distanta

Cursuri la distanta online in diverse domenii, sistem de eLearning pentru diverse specializari, domenii de studiu, bibliografie, proiecte, inscrieri, diplome oferite, informatii depre cursuri la distanta (intern si international).


Site-uri Cursuri la distanta

Sunt 9 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Curs limba engleza
Iti doresti sa inveti limba engleza in timp record? Acum poti merge la lucru in strainatate 100% pregatit, cursurile noastre de limba engleza asigurandu-ti un nivel excelent la nivel de comunicare si redactare. Apeleaza doar la profesionisti!
http://www.limbistraine.eu
Limba Franceza Online
Limba Franceza Online. Invata franceza fara profesor prin cursuri online, lectii gratuite de gramatica franceza si vocabular, materiale audio cu vorbitori nativi, dictionar roman francez si jocuri educationale.
http://www.limbafranceza.ro
Limba engleza GRATIS
Invata engleza cu ajutorul unui curs special creat pentru incepatori. Intra acum pe site-ul www.engleza-gratuit.com si comanda soft-ul care o sa te ajute sa inveti gramatica, sa citesti, sa pronunti corect, dictionar si tot ce ai nevoie pentru a putea tine o conversate in limba engleza.
http://www.engleza-gratuit.com
Invata Limba Engleza simplu, eficient si rapid!
Nu ar fi frumos ca sa tu poti invata Limba Engleza, cu un minim efort, exersand in fata calculatorului, stand comod, in pijamale? Afla cum poti face asta fara bataie de cap.
http://www.invat-engleza.ro
Engleza, limba engleza, invatarea limbii engleze,
Tot ce ai nevoie pentru a invata Limba Engleza. Cel mai complet si dinamic program de invatare a Limbii engleze a aparut si in Romania.Descopera numeroase metode de invatarea a Limbii Engleze prin exercitii de pronuntie, dialog etc.
http://www.english-for-all.eu
Tutorial HTML
Limbajul HTML este un limbaj de programare conceput pentru crearea paginilor web. In acest tutorial sunt prezentate bazele limbajului (table, formulare, legaturi) si este destinat persoanelor care vor sa scrie propriile pagini web in limbaj HTML.
http://www.tutorial-html.info
Cursuri online gratuite - Noi te invatam orice
Acest site a fost construit in vederea ajutarii utilizatorilor de internet ce doresc sa-si imbogateasca cunostintele. Aici gasiti numeroase cursuri si tutoriale de cea mai buna calitate: LIMBI STRAINE, LIMBAJ PROGRAMARE si multe altele. Speram ca am fost de folos si va uram vizionare placuta!
http://www.cursuri-online.info
Academia Online - Cursuri online
Academia Online cuprinde conținuturi și materiale suport alese cu grijă, prezentate secvențial în ritmul ales de cursant, puse într-o formă și design optime pentru învățarea la distanță dupa material vizual.
http://www.academiaonline.ro
Ecursuri.ro - Cursuri online, referate, teste online
Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru a invata online: cursuri online, referate, teste online, revista ecursuri, jocuri online, forum. Totul gratuit.
http://www.ecursuri.ro