Educatie si invatamant

Educatie si invatamant: invatamant pre-universitar si superior, resurse pentru elevi si studenti, invatamant la distanta, institutii si organizatii etc.

Sub Categorii Educatie si invatamant


Cursuri la distanta (9)
Invatamant superior (15)
Preuniversitar (4)
Referate (9)


Site-uri Educatie si invatamant

Sunt 15 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Ghidul studentului modern
Studentie.ro: portalul studentilor din Romania.burse, student, club, cursuri, referate, lucrari, diploma, joburi, admitere, cazare, horoscop, facultate, sex, vedete, prieteni, grupuri, universitati, licenta, postuniversitar.
http://www.studentie.ro
Clopotel.ro - Fun Portal
Clopotel.ro - portal pentru parinti si copii: jurnal, referate, chat, jocuri, divertisment, capacitate, bacalaureat, psiholog, free e-mail, educatie sexuala, enciclopedie, download, felicitari.
http://www.clopotel.ro
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Ministerul Educației și Cercetării, pe baza consultării celorlalte instituții și ministere interesate, proiectează, fundamentează și aplică strategia globală a învățământului, stabilește obiectivele sistemului de învățamânt în ansamblul său, precum și obiectivele educaționale pe niveluri și profilur ...
http://www.edu.ro
Fun Science
Fun Science este cea mai importanta franciza Europeana din domeniul divertismentului si educatiei cu caracter stiintific. Concepute pentru copiii activi, cu imaginatie si curiozitate, in varsta de 3-14 ani, Fun Science imbina distractia cu educatia.
http://www.funscience.ro
Gradinite.com
Cuprinde lista instiutiilor de educatie din Bucuresti, particulare sau de stat. Ofera totodata sfaturi de ordin medical, liste cu cabinete de pediatrie, agentii de babysitting, tabere pentru copii, informatii despre evenimente culturale de actualitate si un forum de discuții online.
http://www.gradinite.com

Rezultate 11 - 15 din 15

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>