Educatie si invatamant

Educatie si invatamant: invatamant pre-universitar si superior, resurse pentru elevi si studenti, invatamant la distanta, institutii si organizatii etc.

Sub Categorii Educatie si invatamant


Cursuri la distanta (9)
Invatamant superior (15)
Preuniversitar (4)
Referate (9)


Site-uri Educatie si invatamant

Sunt 15 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.
http://www.trainingpentrumanageri.ro
Pregatire muzicala de exceptie : lectii de pian, chitara, vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului, teatru si dans sau canto Formarea deprinderilor de interpretare expresiva la instrumente muzicale este o competenta generala pe care cursantii o vor dobandi, cat si formarea abi ...
http://www.musicacademy.ro
cursuri de manichiurist pedichiurist si stilist protezist de unghii la preturi avantajoase, suport de curs inclus in tariful cursului, cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, zona centrala in Bucuresti, Piata Romana.
http://www.cursuri-calificare-bucuresti.ro
Orientarea si consilierea in cariera are un rol important pentru a obtine succesul in cariera fiind una dintre metodele de autocunoastere. Realizarea Testului de Cariera European este primul pas in a realiza un plan de cariera si pentru managementul carierei tale.
http://www.testcariera.ro/
Interferente.ro - Descopera informatii utile si inedite din diverse domenii. Cultura, educatie, spiritualitate, curiozitati, sanatate, turism, sport, jocuri, revista presei, stiri si noutati.
http://www.interferente.ro
TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat CNFPA pentru programe de formare pentru adulti, organizeaza cursuri de specializare si perfectionare in: Management, audit, resurse umane, comunicare, formator, limbi straine, Web Design, calculatoare.
http://www.cursuriautorizate.ro
Hardinfo SRL, are ca obiect principal de activitate cursuri de "Operator calculatoare si prelucrare informatii", Contabilitate, "Contabilitate primara". Pentru activitatea de instruire si perfectionare se elibereaza Certificat de absolvire, recunoscute la nivel national si international si sunt aviz ...
http://www.hardinfo.eu
Colegiul Medicilor Neamt - infomatii medicale si administrative. Colegiul Medicilor din Neamt a fost infiintat in 1995 si functioneaza in baza catorva legi. Este vorba despre Legea nr. 74/1995 din 6 iunie 1995 privind exercitarea profesiunii de medici, infiintarea si functionarea Colegiului Medicilo ...
http://www.colegiul-medicilor.ro
Avem placerea de a va prezenta firma Vizual, firma care comercializeaza echipament de tabla si tehnica vizuala. Principalele produse comercializate de firma noastra reprezinta accesoriile de baza al unui proces educational modern.
http://www.vizualro.ro
Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, SC OFFICE MAX SRL ofera aparate, truse, echipamente demonstrative pentru fizica, chimie, bologie, invatamant tehnic de specialitate, echipament sportiv si mibilier scolar, toate realizate de cele mai cunoscute firme de specialitate din Europa.
http://www.office-max.ro

Rezultate 1 - 10 din 15

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>
Logare cont