Felicitari

Felicitari virtuale, site-uri de felicitari romanesti care ofera posibilitatea de creare a felicitarilor virtuale personalizate. Felicitari de craciun, felicitari paste, zile onomastice, zile de nastere, Valentine's Day, An Nou, martisor, paste, 1 martie, 1 aprilie, Mos Nicolae si 8 Martie, sf. Valentin, Dragobete, mesaje de dragoste si diferite alte ocazii.


Site-uri Felicitari

Sunt 8 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
DedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate
Vei primi pe adresa ta de e-mail dedicatia personalizata. Adica, dedicatia cea mai potrivita persoanei la care tii. Dedicatie de dragoste - iubire - dor, de aniversare - zi de nastere, de onomastica - zi de nume, de "la multi ani". Mesaje de suflet.
http://www.dedicatii-versuri.ro/
E-felicitari.net - felicitari virtuale pentru orice ocazie
Cea mai mare baza de felicitari si felicitati din Romania. Ai felicitari noi in fiecare zi, comunitate, forum, bloguri, albume foto si multe suflete frumoase ce isi exprima liber zi de zi sentimentele fata de cei apropiati. E-Felicitari.Net.
http://www.e-felicitari.net
Felicitari virtuale animate
Felicitari virtuale animate cu efecte speciale. Trimite mesajul dorit celui drag prin propria voce! Felicitari pentru toate ocaziile: Aniversari, Craciun, An Nou, Paste, Dragoste, Felicitari haioase.
http://www.felicitariweb.ro
Felicitari animate
Felicitari virtuale animate cu efecte speciale. Trimite mesajul dorit celui drag prin propia voce! Felicitari pentru toate ocaziile: aniversari, craciun, an nou, paste, dragoste, helicitari haioase.
http://www.felicitariweb.ro
Felicitari virtuale
Multe fotografii si animatii din care puteti alege pentru a trimite felicitari pentru aniversari si alte ocazii speciale. Felicitari animate virtuale, felicitari de dragoste, felicitari La multi ani, felicitari pentru onomastica si aniversari, felicitari de prietenie, felicitari de vacanta, noroc, d ...
http://www.ofelicitare.ro
1001 Dorinte
Anna Lesko este un brand; un brand care a pornit de jos si, indiferent cate lovituri a incasat de-a lungul vremii, s-a ridicat si continua si azi sa fie o imagine solicitata in prim planul media. Reteaua 1001romania.ro se adreseaza tinerilor cu aspiratii, celor care doresc sa reuseasca in viata, cel ...
http://www.1001dorinte.ro
Felicitari online pentru cei dragi
Felicitari virtuale, felicitari de craciun, an nou, paste, dragoste, felicitari haioase. Felicitari pentru orice ocazie din inima pentru cei dragi! Trimite acum o felicitare cui doresti!
http://www.felicitariweb.com
Felicitari virtuale
Felicitari - Felicitari Virtuale - Felicitari de dragoste - Felicitari Animate - Felicitari de Pasti - Felicitari Muzicale - Felicitari Haioase - Felicitari Sexy - Felicitari Cu Animale - Felicitari Peisaje. Wallpapere - Wallpapere cu Animale, Wallpapere cu Masini, Wallpapere cu Peisaje.
http://www.efelicitari.org