NEKTAR King - Echipamente apicole și produse apicole
Firma noastră este unicul distribuitor ai mărcilor Logar-Trade din Slovenia, Thomasz Lyson din Polonia, Nektárplaszt din Ungaria și Bee Processing Enterprices din Canada. Distribuim produse de la unelte și accesorii simple până la aparate sofisticate de împachetat miere.

Apicultorii din România acum pot găsi la noi orice unelte și accesorii de apicultură de la uneltele simple până la echipamente complete. Gama noastră de produse se află în permanentă lărgire. Distribuim miere în ambalaje de diferite mărimi și forme (ex: formă de ursuleț, octagonal, etc.). Pe lângă aceste produse mai distribuim și înlocuitor de polen sub formă de pulbere, marca FeedBee®, care este un produs testat și apreciat pentru calitatea lui de înlocuitor de nutriție pentru albine.


| | | |

Informatii site
Site: NEKTAR King - Echipamente apicole și produse apicole
Adresa: Str. Kiss Antal Nr. 1 535500 Gheorgheni Harghita, Romania
Telefon: 0745-582.990
Fax: 0266-364.765
Persoane Contact: Polgár László
Evaluare medie: 5.00 (din 5)
Numar de voturi: 1
Click-uri (IP-uri unice): 8543
Cuvinte cheie: nektar king, nektar-king, gheorgheni, despre noi, miere, miere de salcam, miere poliflora, miere de tei, miere de brad, miere de folarea soarelui, propolis, tinctura propolis, fagure, miere în faguri, lumanari din ceara, produse apicole, echipamente apicole, apicultura, echipamente si utilaje apicole, logar-trade, lyson, feedbee,
Bookmark:
Favorites Digg Facebook Live Bookmarks Furl Ask Delicious Google Bookmarks Reddit Yahoo MyWeb StumbleUpon BlinkList
Adaugat: 20 octombrie 2009, in categoria Alimentare
Ultima actualizare: 20 octombrie 2009


Logare cont