Instalatii

Instalatii sanitare, termice, electrice, instalatii solare, fose septice, biologice, instalatii fotowoltaice, energie eoliana, microstatii de epurare energie, materiale pentru instalatii sanitare, incalzire, comercializare echipamente pentru centrale termice, ventilatie si incalzire industriala si pentru tratarea apei, antreprenoriat pentru instalatii de incalzire, ventilatie, climatizare si sanitare, service si intretinere pentru echipamentele.


Site-uri Instalatii

Sunt 78 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Panouri solare cu tuburi vidate
Marele avantaj al utilizarii panourilor solare este ca se foloseste drept sursa de energie soarele. Panourile solare nepresurizate cu tuburi vidate si rezervor exterior sunt panouri solare care se utilizeaza pentru prepararea apei calde menajere pe tot parcursul anului.
http://www.panouri-solare.com
Ascomi Trade Ccompany - Echipamente tratare apa
Ascomi Trade Ccompany activeaza din anul 1993 in domeniul instalatiilor de tratare a apei, de incalzire, sanitare si aer conditionat. Detine echipamente de tratare apa, instalatii tratare apa, statii de dedurizare, filtre cu nisip cuartos, filtre cu carbune activ, pompe dozatoare.
http://www.ascomi.ro
IVP Instalatii - Centrale termice germane
IVP Instalatii SRL furnizeaza centrale termice din gama mica, medie si industriala de cea mai buna calitate, precum si sisteme de incalzire complete. Preturile echipamentelor sunt adaptate la piata romana, iar Service-ul la fata locului garanteaza functionarea ireprosabila a instalatiilor.
http://www.ivp.ro
Trust Euro Therm - solutii termice
TRUST Euro Therm este o firma specializata in furnizarea de echipamente de incalzire si climatizare. Firma noastra ofera servicii complexe de consultanta si proiectare si solutii in desfasurarea lucrarilor specifice instalatiilor.
http://www.eurotherm.ro
Incalzire in Pardoseala
Instalatii de incalzire in pardoseala cu apa calda sau cabluri electrice. Ideale pt incalzirea zonelor interioare: dormitoare, bai, bucatarii, holuri, livinguri etc. precum si pentru dezghetarea zonelor exterioare: alei, intrari garaje, terase, jgheaburi, burlane, acoperisuri etc. Reducere de cca.40 ...
http://www.cipec.ro
Temposanit - Obiecte sanitare
Misiunea firmei Temposanit este sa ofere cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra, sa promoveze un nou concept in ceea ce priveste alegerea obiectelor sanitare, firma noastra este pregatita sa raspunda exigentelor clientilor si asteptarilor acestora. Furnizam clientilor nostri produse c ...
http://www.temposanit.ro
Melprest - Instalatii gaze
Societatea noastra are in portofoliul de activitate instalatii de gaze de diverse grade de complexitate, de la instalatii de gaze individuale (apartamente, case, vile), pana la instalatii de gaze industriale (hale, birouri, fabrici) deasemenea firma executa si lucrari de instalatii sanitare, instala ...
http://www.melprest.ro
Statii de dedurizare a apei
Statii de dedurizare a apei pentru uz casnic, comercial si industrial. Dedurizatoare de apa simplex, duplex Kinetico, triplex Powerline. Dedurizarea apei cu statii de dedurizare profesionale Kinetico - PowerLine.
http://www.dedurizare.ro
Statii de purificare a apei prin Osmoza Inversa
Informatii despre procesul de osmoza si explicarea procesului de osmoza inversa. Statii de osmoza inversa, purificarea apei prin osmoza inversa. Obtinerea apei pure prin osmoza inversa.
http://www.osmoza-inversa.ro
Ventilatie, curatirea prafului, filtrare - Delta Neu
Delta Neu are ca vocatie dezvoltarea si fabricarea materialelor de sine statatoare sau ca parte integranta a instalatiilor furnizate ca solutie globala ce permit rezolvarea tuturor problemelor legate de: ventilatie, ameliorare a conditiilor de munca (control al temperaturii, aspirare a elementelor p ...
http://www.delta-neu.ro

Rezultate 51 - 60 din 78

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 22 ian. 23. ian.