Instalatii

Instalatii sanitare, termice, electrice, instalatii solare, fose septice, biologice, instalatii fotowoltaice, energie eoliana, microstatii de epurare energie, materiale pentru instalatii sanitare, incalzire, comercializare echipamente pentru centrale termice, ventilatie si incalzire industriala si pentru tratarea apei, antreprenoriat pentru instalatii de incalzire, ventilatie, climatizare si sanitare, service si intretinere pentru echipamentele.


Site-uri Instalatii

Sunt 78 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Ason trading - Energie solara, energie eoliana
Comercializam si instalam in toata tara, generatoare eoliene (turbine de vint) si panouri fotovoltaice (module) pentru producerea de energie electrica precum si baterii de acumulatori specializati, chargere-regulatoare, invertoare.
http://www.ason.ro
Calorifere otel Decorad Industrie
Prin intermediul site-ului www.calorifere.com.ro, echipa DECORAD Industrie va aduce informatii cat mai detaliate despre fiecare model de calorifer prezentat, incluzand poze, date tehnice, instructiuni de montaj, paleta de culori si nu in ultimul rand catalogul de preturi si noutati in domeniu.
http://www.calorifere.com.ro
Prima Botosani - instalatii industriale
Fondata in anul 1998, societatea PRIMA S.R.L. are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente pentru instalatii industriale, in special instalatii transport fluide, instalatii de producere si distributie a aburului,echipamente pentru tratarea apei in sistem rezidential si comercia ...
http://www.primabt.ro
Solarcom - Panouri solare, colectoare solare
Solarcom comercializeaza panouri si colectoare solare pentru producerea de apa calda cu costuri zero! Cele mai ieftine colectoare si panouri solare cu tuburi vidate!
http://www.solarcom.ro
Electric Deco Trust - Instalatii Electrice
Firma Electric Deco Trust dispune de experienta si putere de munca pentru o gama larga de operatiuni. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice, utilaje si automatizari industriale, instalari si service, automatizari, supraveghere, alarme.
http://www.instalatii-electrice.net
Incalzire in pardoseala - Lagerstedt and Krantz
Lagerstedt & Krantz S.R.L. unic distribuitor în Romania al grupului de firme Lagerstedt & Krantz din Suedia vă propune o gamă de sisteme de încălzire în pardoseală cu apă caldă, cu sau fără șapă. Sistemele LK includ produse de marcă ale pieței europene și cea mai rezistentă conductă PE-Xa din lume.
http://www.incalzireinpardoseala.eu
Somra - Solutii complete pentru tratarea apei
Comercializam statii de epurare, dedurizatoare, filtre de apa si ne propunem atat dezvoltarea cat si informarea clientilor cu privire la noile prevederi legislative si reglementari in domeniu.
http://www.somra.ro
Bricosan - Bideu Cristal
Firma noastra este importartator direct si unic al bideurilor Cristal in Romania. Obiectivul fimei noastre este asigurarea produselor de calitate la preturi avantajoase. Bideul Cristal este bine venit in oricare familie. Cautam distribuitori in toata tara.
http://www.bideu.ro
Mixtehno Star - Centrale termice si instalatii incalzire
Mixtehno Star a fost infiintata in anul 2005, avand ca principal obiect de activitate executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare, precum si comercializarea echipamentelor de instalatii (centrale termice, incalzitoare de apa, boilere, automatizari, inclusiv toata gama de armaturi, respect ...
http://www.mixtehnostar.ro
IVP Instalatii - Hidrofoare
IVP Instalatii SRL furnizeaza pompe din gama mica, medie si industriala de cea mai buna calitate, precum si sisteme complete de ridicare a presiunii. Preturile pentru hidrofoare si pompe submersibile sunt adaptate la piata romana, iar Service-ul garanteaza functionarea ireprosabila a echipamentelor. ...
http://www.hidrofoare.eu

Rezultate 41 - 50 din 78

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 22 ian. 23. ian.