Instalatii

Instalatii sanitare, termice, electrice, instalatii solare, fose septice, biologice, instalatii fotowoltaice, energie eoliana, microstatii de epurare energie, materiale pentru instalatii sanitare, incalzire, comercializare echipamente pentru centrale termice, ventilatie si incalzire industriala si pentru tratarea apei, antreprenoriat pentru instalatii de incalzire, ventilatie, climatizare si sanitare, service si intretinere pentru echipamentele.


Site-uri Instalatii

Sunt 78 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Energia solara in casa ta! Panouri SOLARE!
Instalații SOLARE pentru apă caldă menajeră și aport la încălzire !!! Instalațiile solare cu tuburi vidate heat pipe, economisesc 80% la apă caldă menajeră și 30% la căldură! Economisiți bani - și ajutați mediul înconjurător cu sistemele solare pentru apă caldă menajeră și aport la încălzire!
http://www.panoultau.ro
Bunconstruct
SC BUN CONSTRUCT 2008 SRL are ca domeniu de activitate distributia naționala a sistemelor de incalzire centralaza, sanitare, apa, canalizare si alte accesorii.
http://www.bunconstruct.ro
07 Handyman - Reparatii instalatii electrice si sanitare
07 Handyman este un serviciu specializat in lucrari de mentenanta: instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, tamplarie, zugravit, lacatuserie, montare mobila, montare mocheta, montare parchet, instalare electrocasnice.
http://www.07handyman.ro
Panouri radiante de la importator
Panouri radiante infrarosii electrice la pret de importator! Panourile radiante reprezinta cea mai simpla si eficienta metoda de incalzirea locuintelor, mansardelor, halelor, bisericilor, gheretelor etc.
http://www.ttvll.ro
Instalatii sanitare, termice si electrice
Suntem o firma care presteaza servicii in domeniul instalatiilor termice, sanitare, electrice si al amenajarilor interioare. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea, daruirea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clienti ...
http://www.prestari-instalatii.ro
Sobe din fonta
Folosind o soba de fonta, veti avea un spatiu incalzit cu personalitate. Comandati acum o soba de fonta si primiti in schimb caldura unei sobe de teracota, combinata cu eleganta interioarelor din Anglia secolelor trecute. Sobe de fonta, fitinguri din otel inoxidabil, usi de sticla rezistente la vari ...
http://www.soberustice.ro
Anticalc-Ex Maxima
Alegeți aparatul ANTICALC-EX MAXIMA și setați pe gradul de duritate a apei d-voastră! Impulsurile mari ale aparatului împiedică depunerile de calcar, primim o apă cu aspect dedurizat care dizolvă și calcarul deja exsistent în instalație.Funcționează cu curent de la rețea (220V).
http://www.anticalc.ro
ASK Grup - Centrale termice, Centrale electrice, cazane, boilere
S.C. ASK GRUP S.R.L. este o societate infiintata in anul 2002 ce are ca obiect de activitate comercializarea si montajul echipamentelor pentru instalatii termice, sanitare, ventilatii si climatizare, fiind reprezentanta autorizata a companiei Buderus Romania pentru Judetul PRAHOVA.
http://www.askgrup.ro
Radion Instal SRL - Instalatii sanitare, termice si electrice
Firma noastra, Radion Instal, ofera montaj si comercializare (la alegerea clientului) in urmatoarele domenii: instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice si aer conditionat. Oferim montaj, inlocuire si repearatii la tablou electric, lavoar, cada, jacuzzi, centrala termica, etc.
http://www.radioninstal.ro
Solar Expert - panouri solare
Compania noastra este prezenta pe piata cu o gama completa de panouri solare si accesoriile aferente, pentru incalzirea apei. Promovam cele mai noi tehnologii implementate in sisteme profesionale de incalzire solara si termica a apei:Panouri Solare, Pompe de Caldura.
http://www.epanourisolare.ro

Rezultate 21 - 30 din 78

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 22 ian. 23. ian.