Gradinarit

Categorie dedicata gradinaritului si al ornamentelor cu flori precum si cu alte plante decorative, servicii complete de gradinarit, amenajari florale, cascade, fantani arteziene, productie de gradina, unelte pentru gradinarit, intretinere si design gradinarit, accesorii gradina, plante de interior, plante de exterior. Informatii despre modul de ingrijire al acestora, articole din domeniu, galerii foto.


Site-uri Gradinarit

Sunt 18 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
LaMoldy2005 SRL - Producem si vindem lucerna
LaMoldy2005 SRL - Lucerna Vrancea - Producem lucerna soi Palava, samanta frantuzeasca importata din Austria si vindem lucerna sub forma de baloti. Preturile sunt negociabile si oferim reduceri.
http://www.movileni.ro
Scule si motounelte: Stihl, Viking
SC Tehvorom Snagov SRL este Distribuitor autorizat al produselor firmelor Stihl, Viking si Makita. Comercializam: motoferastraie, motocoase, electrofierastraie, sisteme multifunctionale, foarfeci gradina, freze garduri vii, suflante, pulverizatoare, tocatoare, curatatoare, masini de debitat cu disc.
http://www.sculemotounelte.ro
Brazi ornamentali
SC ALCO SRL va ofera puiet pentru plantatii, brazi ornamentali in balot de pamant, brazi ornamentali pentru Craciun in ghivece si brazi taiati pentru Craciun.
http://www.brazi-ornamentali.ro
Grassfarm - Rulouri de gazon,gazon natural
Pentru a creea gradina visurilor tale, Grass Farm se ocupa de producerea gazonului pentru transplantare, de amenajari gradini cat si de o gama larga de activitati specifice gradinaritului. Rulouri de gazon, gazon natural, amenajare gradini, spatii verzi.
http://www.grassfarm.ro
Garden Iris
Nucleul firmei este alcatuit din specialisti in arhitectura peisagistica Efectuam la inalt nivel profesional o gama larga de lucrari: amenajari complexe de gradini, cascade artificiale, fantani ornamentale de interior si exterior, lacuri artificiale (cu plante, pesti, podete, etc), gazoane, mobilie ...
http://www.gardeniris-valcea.ro
Brazi de Craciun
Brazii pe care ii oferim spre comercializare provin din Danemarca, tara cu o indelungata traditie in cresterea si selectionarea acestora. Mentionam ca brazii nostrii nu provin din paduri ci sunt exclusiv brazi de ferma.
http://www.brazi.com.ro
Solutii complete pentru gradina
Seminte, pesticide, motoutilaje, unelte. Produse pentru gradina ta. Solutii pentru gradina ta. Utile pentru gradina ta. Sfaturi, idei, solutii pentru gradinarul modern. Informatii pentru agricultori.
http://www.gradinarul.ro
Cannabis Marijuana
Singurul site din Romania despre canabis si alte droguri. Site-ul mai contine un Ghid de cultivare canabis in romana,iar pe forum gasesti informatile necesare despre canabis, marijuana,hasis etc.. + o galerie de poze (1328 de poze) si o rubrica de download (jocuri, programe, wallpapers).
http://www.cannabisthc.com

Rezultate 11 - 18 din 18

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>