Gradinarit

Categorie dedicata gradinaritului si al ornamentelor cu flori precum si cu alte plante decorative, servicii complete de gradinarit, amenajari florale, cascade, fantani arteziene, productie de gradina, unelte pentru gradinarit, intretinere si design gradinarit, accesorii gradina, plante de interior, plante de exterior. Informatii despre modul de ingrijire al acestora, articole din domeniu, galerii foto.


Site-uri Gradinarit

Sunt 18 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Ingrasaminte legume
Ingrasaminte chimice solubile in apa, biostimulatori de crestere, ingrasaminte foliare, fertilizare radiculara si foliara, microelemente, NPK, legume. Tehnologii de fertilizare in toate fazele de crestere a ardeilor si tomatelor.
http://www.ingrasamintelegume.ro
Folie de solar, folie termica, folie pereti, folie
Folie profesionala de acoperire solar si sere, aditivata, triplustratificata, folie mulcire, folie microporoasa agril, folie termica, folie cu UV. Folie de polietilena pentru protectie termica, folie de pereti pentru sere si solarii.
http://www.foliedesolar.ro
Seminte de pepeni, pepeni verzi, pepeni galbeni
Principalele activitati desfasurate de SC MARCOSER SRL sunt: 1. IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de pepeni verzi, pepeni galbeni si portaltoi- SYNGENTA, ZERAIM GEDERA, DAEHNFELDT, NUNHEMS,
http://www.semintedepepeni.ro
Marcoser – seminte de legume, folie, ingrasaminte
SC MARCOSER SRL comercializeaza seminte de legume, folie pt solar profesionala, ingrasaminte, agril, echipamente pt sere si solarii, irigare prin picurare, tavi alveole, turba pentru rasaduri si flori, ata pt legume
http://www.marcoser.ro
Amenajari gradini Casa Verde
Casa Verde se ocupa de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi (gradini, tersase, parcuri, resedinte particulare, complexe rezidentiale, plante de interior) precum si de proiectarea si instalarea de sisteme automate de irigare si drenaj.
http://www.casaverde.ro
Total Garden - amenajari gradini
TOTAL GARDEN inseamna servicii absolut complete pentru gradina dumneavoastra. Echipa noastra urmareste sa satisfaca orice nevoie a clientilor nostrii, bazandu-ne foarte mult pe tendinta noastra de a creea design spectaculos si de bun gust in amenajarile de gradina.
http://www.totalgarden.ro
Casrom Garden - totul pentru gradina ta
Totul trebuie pus in valoare, iar rolul nostru este sa va indreptam catre acel colt de rai la care visati. Alegeti acele plante, mobilier sau accesorii care va reprezinta personalitatea, pentru a avea in acelasi timp mister, opulenta si stil, desprins parca din gradinile suspendate ale Babilonului.
http://www.casrom-garden.ro
Smaraldecor Srl - Amenajari parcuri si gradini
Ne ocupam cu comercializarea plantelor, perenelor, conifere pentru gradini, parcuri si balcoane. Produsele noastre sunt aduse din Ungaria. Toate plantele aduse sunt aclimatizete pe teritoriul Romaniei. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara cu plante ...
http://www.smaraldecor.ro
Amenajari gradini conform principiilor Feng-Shui
Sc Kovamred SRL. din Ploiesti va ofera servicii profesionale de proiectare, amenajare si intretinere de gradini si spatii verzi, aranjamente florale, sisteme de irigatii, gazonarea terenurilor de sport, iazuri si cascade.
http://www.amenajaripeisagistice.ro
Gardening - Site horticultură
Un site adresat iubitorilor de plante și grădină. Aici găsiți știri și informații utile în legătură cu creșterea plantelor dumneavoastră preferate în limba maghiara.
http://www.gardening.ro

Rezultate 1 - 10 din 18

<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>