Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Sepultura Impex - constructii, instalatii, amenajari
Sepultura Impex este o companie din Baia Mare specializata in realizarea de lucrari in urmatoarele domenii: constructii, instalatii, amenajari. Relația noastră cu fiecare client se bazează pe personalizare, fiecare persoană fiind unică merită o atenție deosebită.
http://www.sepulturaimpex.ro
PMBIT - Building Contractors
Executam toate tipurile de pardoseli de beton decorativ. Importam si comercializam materiale pentru realizarea pardoseli de beton amprentat si polimer.
http://www.betoanedecorative.ro
Seminee expert
Comercializam seminee, camere de ardere, seminee din fonta, seminee samota. Oferim solutii de placare in piatra si pavaje. Prioritatea noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate.
http://www.seminee-expert.ro
Agrochim Productie Srl Iasi
Firma "Agrochim Productie SRL" este o societate cu capital privat, infiintata in 1997 si care este axata in prezent pe productia de balustrade metalice din otel inox si alama si prelucrarea fierului forjat in forme speciale comandate sau impuse de rigori de proiectare.
http://www.inox-iasi.ro
Depozit Constructii SRL
Cel mai complet magazin online dedicat clientilor avand ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail a materialelor de constructii.
http://www.depozit-online.ro
Aqua-sohl - Iazuri, piscine, sisteme de irigatii
Suntem o companie tanara infiintata la inceputul anului 2009. Obiectivul pricipal de activitate este construirea de iazuri , piscine si sisteme de irigatii cu accesoriile adecvate cum ar fi piese de schimb sau doar lucruri care ajuta comfortului (cascade, fantani, lacuri pentru inot sau pescuit).
http://www.aquasohl.ro
Iazuri, piscine, sisteme de irigatii
Suntem o companie tanara infiintata la inceputul anului 2009. Obiectivul pricipal de activitate este construirea de iazuri , piscine si sisteme de irigatii cu accesoriile adecvate cum ar fi piese de schimb sau doar lucruri care ajuta comfortului (cascade, fantani, lacuri pentru inot sau pescuit).
http://www.aquasohl.ro
Depozit de materiale - S&L Trust Construct SRL
Materiale de constructii si finisaje: vopsea interior, lavabila, tencuieli decorative, semilavabile, amorse si aracet, rigips, adezivi, gresie, faianta, amorse, grunduri, ciment, var, ipsos, gleturi, mortare, tencuieli, termosistem, tinciuri, panouri obs, scule, parchet laminat, usi de interior, fie ...
http://www.depozituldemateriale.com
Forari puturi
Suntem o echipa tanara si dinamica cu o experienta vasta atat in forajul de mica cat si de mare adancime. Materiale folosite: tuburi PVC plastic alimentar, diametre intre 110 mm si 200 mm; optional filtre Jonson; studiu hidrologic.
http://www.forariputuri.eu
Tamplarie pvc Rehau
TamplarieRehau.ro va pune la dispozitie o gama intreaga de sisteme din pvc in cele mai avantajoase conditii pentru client si la cele mai accesibile preturi.Profesionalismul firmei noastre se reflecta in buna relatie pe care o avem si intretinem cu clientii nostri.
http://www.tamplarierehau.ro

Rezultate 81 - 90 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>