Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
DYAD Compact Grup - Lucrari la drumuri, fundatii,demolari, excavatii
DYAD Compact Grup are ca principale obiecte de activitate: comercializarea si transportul agregatelor minerale de balastiera, lucrari la drumuri si fundatii, lucrari de demolare, terasamente, lucrari de excavatii.
http://www.dyad.ro
Soceram - Producator materiale de constructii
SC Soceram SA este producator traditional de materiale de constructii: BCA, caramida, gleturi, adezivi si profile metalice cu experienta de peste 40 de ani.
http://www.soceram.ro
ItaliaStar – Utilaje de constructii si accesorii
Italia Star este o societate infiintata in anul 1996, activand in domeniul utilajelor pentru constructii. Structura societatii este bazata pe criterii italiene, dar flexibila si adaptata conditiilor din Romania.
http://www.italiastar.ro
Foraje puturi apa
Executam foraje puturi pentru apa, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
http://www.forajeputuri-apa.ro
Euroem Construct - Case din lemn tip sandwich
SC Euroem Construct SRL executa case din lemn tip sandwich pe structura panelizata, cu preturi incepand de la 300 Euro/mp, in functie de proiect, materiale incluse.
http://www.euroemconstruct.ro
Lindec Romania - pardoseli industriale de uzura
Lindec Romania, va ofera servicii de: executie si reparatii de pardoseli industriale si platforme betonate cu inalta rezistenta la uzura, intretinerea pardoselilor industriale prin aplicarea de solutii speciale . Comercializeaza produse AB LINDEC Suedia si Echipamente ALLEN ENGINEERING SUA.
http://www.lindec.ro
Fose Septice Ecologice
Fose, Fose septice ecologice, montam fose la cele mai mici preturi de pe piata. Executam fose septice la cele mai mici preturi incepand de la 4.500 Ron, cu vidanjare odata la 12-18 luni si montaj in doar 2 zile.
http://www.fose-ecologice.ro
ABCASTE Construct
Societatea ABCASTE Construct S.R.L este specializata in distributie si montaj de: tigla metalica, tabla cutata, profile industriale, sisteme pluviale, piese de finisaj. Executam lucrari: sisteme de invelitoare, sarpante, hale metalice, amenajari interioare, izolatii termice, constructii de cladiri s ...
http://www.abcaste-construct.ro
Scari rulante - Megalan GB SRL
Domeniul de activitate al firmei MEGALAN GB SRL este domeniul scarilor si trotuarelor rulante: instalari si montari pe pozitii, demontari de pe pozitii, puneri in functiune (PIF), intretineri in garantie si post-garantie, intretineri periodice, reparatii planificate, reparatii accidentale.
http://www.scarirulante.ro
Inchirieri, vanzari echipamente constructii Galati
Arinson Galati vinde, inchiriaza echipamente constructii: schele metalice modulare de fatada, turnuri mobile de lucru la inaltime, esafodaje, cofraje, stante manuale pentru taiat otel beton, chei manuale de fasonat otel beton; prestari servicii: hidroizolatii, constructii la rosu, confectii metalice ...
http://www.echipamenteconstructii.ro

Rezultate 71 - 80 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>