Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Alchimica Romania - Sisteme de hidroizolatii si impermeabilizari de ultima generatie!
Importator/executant hidroizolatii cu membrane lichide, marca Alchimica si Hermetica, produse cu durata de viata de peste 25 ani, siguranta absoluta la impermeabilizare terase, balcoane, fundatii, subsoluri, piscine, pardoseli industriale, reparatii straturi de carton bituminos vechi.
http://www.hidroizolatii.org.ro
Pasdesign ofera servicii de pavare
Pasdesign foloseste un sistem de pavare , betonul amprentat, ce foloseste tehnologia de imprimare a betonului crud cu ajutorul unor matrite.Pavajul decorativ este solutia ideala pentru amenajari exterioare, alei, parcari. Executam lucrari in Brasov,Iasi, Onesti, Bacau si Piatra Neamt.
http://www.pasdesign.ro
Pardoseli industriale elicopterizate si epoxidice
Executam in toata tara lucrari / remedieri de pardoseli industriale elicopterizate din beton, cu sau fara strat de uzura, pardoseli epoxidice si pavaje din beton amprentat. Dispunem de logistica necesara pentru a oferi aceste servicii la standarde inalte de executie.
http://www.artbeton.ro
Statie betoane, Constructii, Demolari controlate - Esrom Comert
Infiintata in anul 1999, ESROM COMERT se numara printre companiile de top din capitala si nu numai in ceea ce priveste serviciile pentru toate ramurile industriei de constructii. Ne mentinem printre primii si datorita echipei de profesionisti, personalul calificat fiind capabil sa finalizeze orice.
http://www.esromcomert.ro
Gratare de gradina cu personalitate!
Elementul de decor al gradinii sau curtii casei dumneavoastra barbecue-ul, realizat dupa exigentele clientului, tinand conta ca toate accesorile sa nu va lipseasca in functie de spatiul avut la dispozitie gratare de gradina cu blat de lucru chiuveta soba pentru gatit ceaun semineu de exterior, etc.
http://www.egratare.ro
PROFILUX S.A. - distribuitor national
PROFILUX distribuie la nivel national urmatoarele: baghete metalice, seminee electrice, etansatoare, baghete pvc, rigole, profile de dilatatie, balustrade din aluminiu eloxat, glafuri, plinte, protectii trepte, corniere, stergatoare, gresie, parchet, treceri de pardoseala, sisteme de finisaj
http://www.profilux.ro
Cu Roplasto te simti mai bine in casa ta
Roplasto Systemtechnik GmbH & Co.KG este o companie autonoma specializata de peste 50 de ani pe proiectarea si productia sistemelor de tamplarie PVC. Sediul companiei se afla in Bergisch Gladbach langa Koln.
http://www.profileroplasto.ro
Conimex Arad - Constructii civile si industriale
Constructii Arad, constructii civile si industriale. Servicii de amenajari interioare si exterioare, instalatii sanitare. Conimex Arad va sta la dispozitie cu un personal calificat in domeniul constructiilor si instalatiilor sanitare.
http://www.conimex.ro
Materiale de Constructii, amenajari
Preturi pentru materiale de constructii, instalatii termice, apa, canal, electrice, centrale termice, calorifere, tamplarie pvc, aluminiu, lemn stratificat, geam termopan, amenajari interioare, decoratiuni, electronice, electrocasnice, hale, utilaje, unelte, scule, proiecte, constructii, izolatii.
http://www.constructiiro.ro
Constructii civile si alpinism utilitar Ploiesti
Societate de constructii din Ploiesti specializata in constructii civile si alpinism utilitar ofera urmatoarele servicii: zugraveli, tencuieli, turnari betoane, consolidari, reabilitari termice etc.
http://www.silvreta.ro

Rezultate 61 - 70 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>