Constructii

Categoria se adreseaza in special companiilor care isi desfasoara activitatea de baza in domeniul contructiilor civile si industriale, constructii si amenajari, constructii case, case din lemn, apartamente si vile.


Site-uri Constructii

Sunt 219 site-uri in aceasta categorie. ADAUGA SITE!
Eco-Casa.ro - Solutia ideala pentru confortul din casa ta
Eco-casa.ro va ofera servicii si produse de cea mai buna calitate in domeniul contructilor. Materiale de constructii: tamplarie de exterioir, balustrada, trepte, parchet, incalzire prin pardoseala, radiatoare(otel si aluminiu, placate cu piatra si lemn), seminee (sobe pe lemn, electrice, bioalcool ...
http://www.eco-casa.ro
Magazin online cutii postale si seifuri
Vanzari online de seifuri, cutii postale, casete bani, casete chei, dulap arme. Oferim consultanta gratuita privind alegerea corspunzatoare a seifurilor, cutii postale, casete chei, casete bani, dulap arme. Oferim servicii de montaj seifuri, cutii postale, casete chei, dulapuri arme.
http://www.seifuri-cutiipostale.ro
SIMA GROUP
Firma a fost infiintata in 1992 in Ramnicu-Valcea cu denumirea SICOMAR, iar in 2006 a devenit S.C. SIMA GROUP S.R.L. In prezent ne desfasuram activitatea prin trei divizii: consultanta; constructii civile si industriale; distributie. Firma este certificata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
http://www.sima-group.ro
Condav Proiect - Constructii civile si amenajari interioare iasi
Condav Proiect are ca obiect de activitate executia de constructii civile si industriale pentru investitori persoane fizice si juridice. Venim in ajutorul dumneavoastra cu personal calificat si cu o experienta in domeniul constructiilor de peste 10 ani.
http://www.condav.ro
Materiale de Constructii - TSI UNIC AUTOCONSTRUCT
TSI UNIC AUTOCONSTRUCT este o companie dinamica, matura si specializata in domeniul comercializarii materialelor de constructii, fiind localizata strategic in apropiere de Soseaua de Centura a Bucurestiului in Magurele/Ilfov. Materialedeconstructii-tsi.ro ofera o gama de produse variata de material ...
http://www.materialedeconstructii-tsi.ro
Asist service - service si instalari de sisteme de frigorifice
Asist Service realizeaza instalari, montari, service de aer conditionat, climatizare, ventilatie, camere frigorifice si chillere.
http://www.asistservice.ro
PROFIXIS - Sisteme de fixare profesionale
PROFIXIS - Sisteme de fixare pentru structuri metalice si constructii care nu necesita sudura si/sau gaurire la realizarea imbinarilor. Oferim solutii alternative la metodele traditionale de fixare.
http://www.profixis.ro
Materiale de constructii de la profesionisti
Comert cu o gama variata de materiale de constructii de la fundatie pana la acoperis: materiale de zidarie, fier beton pt armaturi, mortare, tencuieli, elemente pentru acoperisuri, elemente de fixare pentru lemn, sisteme uscate de compartimentare, materiale pentru hidroizolatii.
http://www.leopard.ro
Doorforyou.ro - Usi de garaj - Usi sectionale
Compania noastra este specializata pentru comercializarea si instalarea usilor de garaj si industriale de tip sectional. De asemenea comercializam si instalam automatizari pentru usi sectionale, porti batante si culisante, bariere.
http://www.doorforyou.ro
Seminee clasice
Comercializam seminee, camere de ardere, seminee din fonta, seminee samota.Oferim solutii de placare in piatra si pavaje.Prioritatea noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate.
http://www.semineeexpert.ro

Rezultate 51 - 60 din 219

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>
Director Menu
Logare cont
Site-uri noi
Link-uri Sponsorizate
Statistici
Numar total de site-uri: 4063
Numar total de categorii: 171
Curs valutar BNR
Cursul de schimb publicat de BNR
(Banca Nationala a Romaniei)
Moneda 13 noi. 14. noi.
EUREUR4.65994.6590coborare cu 0 lei
HUF100 HUF1.44381.4427coborare cu 0 lei
USDUSD4.14694.1340coborare cu 0 lei
XAUXAU159.6578159.4922coborare cu 0 lei